reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dziewczyny uwazajcie..coś jest w powietrzy..jakies swinśtwa..bo w moim otocznieu dużo osób choruje(łaznie ze mną-angina:(!!
Oluś-moze jeszcze nie wszystko stracone??...moze znajdą tego goscia..-oszusta-skoro Was oszukal..pewnie z tego żyje- i życze mu, by w końcu wpadł!a Wam by zwrócono koszty zakupu samochodu. Niestety-nasze p........e Polskie Prawo!!!
Nienawidzę oszustów! Złodzieii! Mojej kolezance kilka dni temu chcieli wlamać sie do mieszkania. Zazwyczaj na weekendy wyjeżdzaja cała rodzina. Tego jednak została z dzieckiem(3l) w domu. No i cale szczęście, bo by wszytko jej wyniesli-caly dorobek życia!-szok-po północy ktoś jej w zamku dłubał..przerazona zapaliła swiatło-pyat kto..a tu..szybko trach pach..i ktoś zwiał. Ludzka zawisc!Obłuda nie zna granic! Nie mam litosći dla takich!

reklama
dziewczyny , dzięki za wsparcie dla mnie to bardzo trudny okres w życiu...straciłam wiarę...straciłam zaufanie...straciłam nadzieję...no i pewnie z tych nerwów nic z dzidzi nie wyjdzie!!!I znowu DÓŁ!!!
:(

OLenko nie martw sie.Nie mozna tak myslec. Jest to na pewno duza strata.Jednak pamietaj ze pieniadze to rzecz nabyta.
Mam ndzieje ze tego co Was oszukal czeka kara.

dzięki ale kjaokś do mnie to nie trafia- niby to "tylko" pieniądzę ale za długo i ciężko na nie pracowaliśmy i nagle...taki gnojek znalazł się i straciliśmy wszystko....
No i nagle przeszło mi- nie boli mnie już podbrzusze itd. to chyba zły znak...sama nie wiem co mam zrobić jeszcze? mąż chodzi jak zbity pies...córcia płacze ,że chce ten srebrny samochód a ja mam straszny ból głowy ... :(

Olu wiem ze jest Ci ciezko i najbardziej boli to ze nie mozesz dziecku wytlumaczyc dlaczego tak jest.Moze jednka uda sie Wam jakos rozwiazac ten problem i nie stracicie wszystkich pieniazkow,. :)

No nie? Olu.K trzymaj się!!!!!!!!!! Nie trać wiary w ludzi, bo jest wielu naprawe dobrych. Nie wiem, jak mogłabym Cię pocieszyć. Modliłam się wczoraj w nocy za Ciebie. Może chociaż Bóg wynagrodzi stratę rzeczy materialnej czymś fasolkowatym!! Pozdrawiam!

reklama
Ale sie poplakalam :(:( DziOObolek urodzil juz slicznego chlopca!!! mozecie zobaczyc w styczniowkach!!! jej ale sie poplakalam :(:(
trzymajmy kciuki za mamusie i dzieciatko!!!

Do góry