reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Wlasnie pan mnie poinformowa ze mozemy zlozyc skarge na telepunkt i na pracownika .Tylko my nic na pismie nie mamy wiec i tak nam nie uwierza.Nawt nie ma po co pisac i wydawac kasy na znaczki -polecone z potwierdzeniem odbioru.
Dziady i tyle.
Dziady i tyle.
magdalenkakol
Fan(ka)
AXXA kochnie lepiej nie bo jak zmienisz na ta najtansza to bedzie chodzila jak zolw i do tego masz limit pobranych bitow czy tam czegos. I jak nie bedziesz miala porzdnego antywirusa najlepiej na dsl to wciaz bedziesz cos lapac. Ja ma ta bez ograniczen i i przez adsl wiec nie jest najgorzej bo predkosc tez ma ta 640.ale tej wolniejszej nie polecam ma szwagier i wciaz narzeka.
No dziewczyny nie poznaję waszych nastrojów jakaś afera wisi chyba w powietrzu, magdalenko ty lepiej pomyśl o testowaniu swojej fasolki a nie się denerwujesz gnojami, ja złożyłam skargę że neostradę w biurze że nie działa to ozywiście dopiero po tygodniu ktoś przyszedł bo oni mają procedury a ludzie to co się n8ie l;icza i praca też nie to sa lewusy pieprzone]
magdalenkakol
Fan(ka)
Kochana Madziujka ja nic nie czuje .Jest mi co pradwda nie dobrze ale ostatnio mam problem z zebem i mi moja pani doktor jaies smirdzace lekarswo wlozyla i co jem to je czuje.Piersi mam olbrzymie ale poprzednio tez takie mialam.No moze troche zaczynaja pobolewac ale to normalne.Nie nastawiam sie zbytnio.Jedno co mnie tylko ciekawi to bole bzuszka .Cos mnie czesto boli tak na dole i plecki zna dole.Sluziku zadnego nawet takigo po owu nie mialam.
reklama
Madziuja
Ludki Cudki :o)
No to ja mam podobnie, też bóle dziwaczne w dole brzusia ale już ustają, piersi powiększone i bolące tylko z zębami na szczęście w porządku (choć miesiąc temu to był szał - wszystko na żywca i bez prześlwietleń bo wiadomo po co ryzykować) dlatego trzymam pięściochy za Ciebie i mam nadzieję że obie będziemy mieć zajebiste dwie wyraźne czerwone do bólu krechy! ;D