reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dorka - my podobnie jak ty żyjemy myślą o dzidzi, tak więc ekscytujmy się razem, to zdrowy objaw :D

Kasieńko - to forum naprawdę udzieliło mi wiele odpowiedzi na moje wątpliwości i baardzo wsparło psychicznie.
Rzeczywiście, nie zawsze można pożalić się osobom bliskim, zwłaszcza na kogoś z rodzinki, bo człowiek ma pewne zachamowania. Znajomym nie bardzo, bo jak napisałaś bądź co bądź to rodzina.
Tutaj są ludzie, którzy nas słuchają a co najważniejsze rozumieją. :D
Dziewczyny dobrze, że mamy siebie na wzajem. :-*

reklama
Mam trochę doła, tak sobie myślę, że w tym miesiącu znowu przez moje wyjazdy nic z tego nie wyjdzie, i trochę mi już brakuje optymizmu. Jestem ostatnio tak zapracowana, że jak już wracam do domu to tylko spać mi się chce... Czasem myślę, żeby sobie odpuścić na trochę... :( a z drugiej strony tak bardzo bym już chciała czekać na dzidziusia...

Hej Margolis! ja też dzis w nienajlepszej formie...jakaś skiśnieta jestem..
Moze uda się Margolis w tym miesiacu nie czekac..a..wiedziec juz, zę fasoleczka jest- Tego Ci życzę z całego sedruszka!!
Mówia, ze wtedy, gdy tego sie będziemy najmniej spodziweac... ;DBędzie dobrze-głwa do góry..w chmury!!:)

Hej!

Margolis, ja też padam ze zmęczenia, miałam tak zakręcone ostatnie 3 dni, że nie mam na nic siły. Dzisiejsze popołudnie spędzę na kanpaię przed telewizorem. Sama :( bo mąż w pracy :mad: Nie martw się, może się w końcu uda, kiedyś musi przecież, nie? ;) Głowa do góry :)
Dzięki moje wspaniałe wirtualne "psiapsiółki" :laugh:
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Hej dziewczynki :D o losie! Moja koleżanka ma pięknego, prawie rocznego synka-cudo, i wczoraj oznajmiła, że jest znowu w ciąży. Jest grudnioweczką-tak jak my bardzo chciałyśmy.... ale ona wcale sie nie cieszy. A mi się che ryczeć bo wszystkie dużo byśmy dały, żeby być na jej miejscu. Aż mnie ukuło.
Ale taki jest los.

Witajcie-ano Izabelka..taka ta natura-.., ale my też będziemy miały swoej Dzidziusie- cierpliwosci!

Głowa i tyłeczki w górę!:)

Pozdarwiam..zmykam spać- maz woła!! ;D

aa..wiecie co??:)Pozwoliłam sobie pokazac mężowi brzuszki forumowiczek-był zachwycony!:)i ciągle pyta-kiedy ja taki ładniutki brzunio bede miała ;DWariat mój;)!

Wiem, Dorka, wiem ;) Ja mojemu poczytałam o konkursie na tatę- podobało mu się. A jak zajdziemy w ciążę, to dam mu do poczytania- o roli taty-też tam jest-czytałaś? Jest super napisane. pozdrowionka

Nie czytałam!..-gdzie to jest Izabelko!Dawaj-potestuję swojego-przyszłego-..calą noc go bedę meczyła-jak to zniesie-jest gotowy:)-jak mnie wytrzyma.. ;D..to reszta powinna byc już-pikusiem ::)

reklama
Na wstępie BB zanim wejdziesz na forum. Po lewej stronie jest dział Dzieci 0-2 wejdź w "ciaza i porod"-a tam cała lista i jest: Drogi przyszły Tato; Mężczyzna; tak w ogóle to faje rzeczy piszą. Zobacz też kalendarz ciązy jak nie widziałaś. Super polecam ;) buziaczki

Do góry