Hej kobitki.Nie chce sie wymadrzac ,ale chce wam cos poradzic. Jesli chcecie szybciutko zajsc w ciaze to wyprobujce sposob, ktory pomogl i sprawdzil sie juz trzem moim kolezankom. Po stosunku- nozki w gore i zrobcie swiece tak jak na w-f-ie .Sposob sprawdzony i prawie zawsze skuteczny. Moze sie wam to wydawac smieszne lub glupie, ale naprawde dziala. Oprzyjcie nozki o sciane , Dupka do gory i tak sobie polezec z 10 min. Sprobowac zawsze warto!!! Jedna z moich kolezanek probowala 2 lata, a po tym zaszla w ciagu miesiaca, druga tak samo.Pa pa i milego probowania.Trzymajcie sie!!!
reklama
Kasia178
Fanka BB :)
hej!
byłam znowu dziś u mojego gina na kolejnym zastrzyku, jajniki coraz ładniejsze i mniej "policystyczne", co mnie bardzo cieszy, ale w tym cyklu niestyety nic z tego Poczekam do następnego. Pytałam go co z tą poduszką, uśmiał się tylko, ale powiedział, że to może lecz nie musi sprzyjać. za to naprawdę pozycje od tyłu są skuteczniejsze Hehe, wyobrażam sobie minę mojego męża jak po stosuneczku nóżki do góry i o ścianę ;D Ale spróbować można : Uczeń mi dziś powiedział: "Pani jakaś zmartwiona. Trzeba olać system" Hehe, więc może warto "olać system"- samo się wszystko ułoży? (czyt. zapłodni )
Pozdrawiam
byłam znowu dziś u mojego gina na kolejnym zastrzyku, jajniki coraz ładniejsze i mniej "policystyczne", co mnie bardzo cieszy, ale w tym cyklu niestyety nic z tego Poczekam do następnego. Pytałam go co z tą poduszką, uśmiał się tylko, ale powiedział, że to może lecz nie musi sprzyjać. za to naprawdę pozycje od tyłu są skuteczniejsze Hehe, wyobrażam sobie minę mojego męża jak po stosuneczku nóżki do góry i o ścianę ;D Ale spróbować można : Uczeń mi dziś powiedział: "Pani jakaś zmartwiona. Trzeba olać system" Hehe, więc może warto "olać system"- samo się wszystko ułoży? (czyt. zapłodni )
Pozdrawiam
A
Agnezzz
Gość
Kasiu ciesze sie, ze twoje zdrowko juz w lepszej formie.
Co do tych pozycji to slyszalam, ze pozycja od tylu szczegolnie dobra jest dla kobiet z tylozfieciem macicy.
Natomiast fikanie nozkami u gory "po" to calkiem normalna sprawa...moje kolezanki, ktore juz dawno sa szczesliwymi mamusiami, jak najbradziej kombinowaly i lezaly z pupa do gory...wiec jak my cosik takiego zrobimy to nikt z nas sie nie bedzie smial
Co do tych pozycji to slyszalam, ze pozycja od tylu szczegolnie dobra jest dla kobiet z tylozfieciem macicy.
Natomiast fikanie nozkami u gory "po" to calkiem normalna sprawa...moje kolezanki, ktore juz dawno sa szczesliwymi mamusiami, jak najbradziej kombinowaly i lezaly z pupa do gory...wiec jak my cosik takiego zrobimy to nikt z nas sie nie bedzie smial
Witajcie!- Kasiu, tak się cieszę, ze już lepiej- "należy "Wam-sieDzidzius-którego juz kochacie!Powodzenia!Trzymam piąsteczki za owocne"fasolkowanie" Ja tam nawet i nozki w górę dam..a co ;Dpośmiejemy sie najwyzej z mezem..Nie mówiłam mu o tym- ciekawe jakie oczy zrobi, jak zaraz po kosiam kosiam- połoze sie i zadre nogi do góry :laugh:
skiśnieta wciaz jestem..........
skiśnieta wciaz jestem..........
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Kasieńka! Jak mi sięw tym cyklu nie udało to w przyszłym będziemy sobie sekundować! Mam nadzieję, że może jednak już.... Oj będzie co ma być! Ale tak bym chciała by to było już! Trochę dziś kłuje mnie podbrzusze i jakby lekki plamki ale nie wiem co to oznacza? Może po Luteinie?
My z Agnezzz potrafiłysmy dać wykład na temat luteiny, ale w zwiazku z tym, ze było to kopjuj/wklej..czyli teoria odtwórcza...ja bynajmniej..nie potrafię pomóc..Moge pogdybać..,ze hormony zaczęły już szalec bo KTOS tam zagoscił-Czego Ci Margolis i pozostałym życze!!!!!!!!!!!!!
reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Hej!
Pisałam już na innym wątku, że już na pewno nie będę mieć dzidzisia w tym cyklu- dostałam krwotoku i wylądowałam w szpitalu dziś wrociłam. Po moich zastrzykach w brzuch powinnam uważać na siebie a ja dźwigałam czteroletnie szkraby i niewesoło się to skończyło Trudno, lekarz i tak nie dawał mi szansy w tm cyklu. słaba jestem trochę, idę odleżeć. Ale nam pokrzyżowałam plany weekendowe Mieliśmy jechać w góry a ja tu taki numer wykręciłam :-[ mam L4 do końca następnego tygodnia.
pozdrawiam
Pisałam już na innym wątku, że już na pewno nie będę mieć dzidzisia w tym cyklu- dostałam krwotoku i wylądowałam w szpitalu dziś wrociłam. Po moich zastrzykach w brzuch powinnam uważać na siebie a ja dźwigałam czteroletnie szkraby i niewesoło się to skończyło Trudno, lekarz i tak nie dawał mi szansy w tm cyklu. słaba jestem trochę, idę odleżeć. Ale nam pokrzyżowałam plany weekendowe Mieliśmy jechać w góry a ja tu taki numer wykręciłam :-[ mam L4 do końca następnego tygodnia.
pozdrawiam