reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Mój mężuś za to piłke nożną uwielbia -to za mało powiedziane ::)-ciągle ogląda Polsat Sport a nie daj Boże jakieś mistrzostwa czy cuś poprostu bidna jestem.Oglądam czasami tylko jak reprezentacja Polski gra ,a w niej Dudek-to mój ulubieniec. ::) ;D

reklama
wychodze z założenia ,że lepiej aby mężczyzna miał jakieś zainteresowania i to w takiej kategorii lub podobnej niż miałby się włuczyć z kumplami na piwsko i nie wiadomo co i gdzie jeszcze

o rany to podziwiam Ciebie ,bo telewizor to taki nasz Bożek ::) -nie wyobrazam sobie go nie mieć mam nawet dwa w domciu ,ale jeden jest w pokoiku dziecięcym i nie korzystamy z niego-raczej ;D

Super Elżbietko z tym telewizorem:) Ja postanowiłam że nie będe moim dzieciom pozwalała oglądać telewizorka chyba że jakąś bajkę ale najlepiej przezemnie wybraną np.smerfy, pszczółkę majęitp. :)

wow..Elżbietko..w dzisiejszych czasach to szking:)..ale mam też znaj,moych, którzy nie mają TV..jedni z przyczyn religijnych..a inni z podejscia do życia..wolą nowinki..wiadomosci czytac w gazetach niż słuchać....a zamiast filmów-ksiazki..Ja osobisci soebie nie wyobrazam życia bez TV....chociaz ja to ja....ale meżulko..neeeee...zapłakałby sie jakby TV zabrakło:)Własnie się zaminenilismy teraz..ja tu na momencik do Was..maż przed TV:)..
Dziś na spacerek z psem poszedł sam..ja zostałam pouczyc sie..a zaraz zmykam przytulic sie do serduszka:)

reklama
Cześć dziewczyny.

Nie dałam rady już do was wczoraj wieczorem zajrzeć. Zlądowałam w domu o przed 20.00 i padłam ze zmęczenia jak kawka. Dzisiaj nadal jestem nietomna.

Co do TV, to ja byłam przyzwyczajona, że telewizor jest zawsze tam gdzie śpię i sobie lubiłam w łóżeczku pooglądć czy to wieczorem czy rano. Teraz mamy tylko w pokoju gościnnym, a w sypialni nie. Na początku myślałam, że jakoś będzie mi dziwnie i będę chciała tv też w sypialni. ALe o dziwo wcale nie. W ogóle nie brakuuje mi tego urządzenia. Ponadto dużo czasu spędzam ostatnio przed kompem (wiadomo dlaczego dziewczynyn nie ;D ). Więc rzucam się na łóżko w sypialni, podłączam laptopa i buszuję po necie.
A co tv i dzieci - to ostatnio postanowiliśmy, że dzieci nie będą miały telewizora u siebie w pokoju. Jak już to będą oglądać w dużym pokoju, ale wybrane programy. Tyle teraz leci tego badziewia w tv że jakby mogły wszystko oglądać to aż sie boję na kogo by wyrosły.

Do góry