reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Witajcie dziewczyny!:)Widzę tryskacie pozytywną energią:)..humorek dopisuje-Tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Ja tez sie od Was uzależnilam:)
Zaraz zmykam na uczelnię..Pozdrawiam Was wszystkie-życzę miłego dnia ..Pewnie jak wróce wpadnę tu:)..
Jadę do Wrocka szukać boćków:)!!Jak spotkam jakiego, powiem by tu zajrzał i zobaczył jakie ma zaległosci:)!
kissssssss

reklama
I już po pracy:) co tam u was? Moja@ sie kończy nareszcie :-[ wkurzam sie że zawsze tak długo trwa! Jeszcze troche i wznawiamy starania ;D już sie ciesze na samą myśl!!! pozdrowionka i buziaczki

Izabelka, Twoja teściowa to anioł :angel: :angel: - to się kobieta nieświadomie przyłożyła do strań o niewyginięcia rodu. A ja właśnie po obiedzie- jadlam... bigos ;D Ja w zasadzie już po staraniach bo wg moich obliczeń dziś owulacja, ale coś nie liczę na ten cykl bo jakiś taki dziwny. Śluzik podejrzany i w ogóle :( Ale nic to, odpocznę trochę. Zresztą pożyjemy, zobaczymy ;) Trzymam kciuki za Wasze starania :)
Papa

Nie mam bigosu od teściowej, ale za to ugotowałam prawdziwej wojskowej grochówy :D Myślicie, że na to bociek nie pójdzie ??? :p Małżowi baaaaaaardzo smakowała :D

Hej:) Nowa-grochówka to jest to ;D Super że wszystkim humorki dopisują, cieszę sie bardzo. Kasiu jak to jest ze staraniami-jak już jest owulacja to znaczy że już starania na nic? Coś innego czytałam...jak masz dziś owulację to przed tobą 4 dni, w ciągu których może dojść do zapłodnienia.wejdź na kalendarz ciaży też w babyboom.A jak coś źle mówię to proszę popraw mnie-bo w ten sposób nigdy nie zajdę w ciążę ;D

Witajcie..fajnie macie..gorący -domowy obiadek..:)tu bigosik..tam grochówa:)..a u mnie..jedzonko na mieście..:(szybki food:(..ale z mezem:)było miło!Cieżki dzionek..ufffff

Izabelka, Ty masz rację z tą owulacją, tylko, że u mnie (mam zespół policystycznych jajników) wszystko jest podporządkowane kuracji i ja na razie mam się starać krótko przed owulacją, a po oddaję się na dobre hormonom i zero sexu :( Jeszcze 4 tyg mi zostało tej kuracji, dziś bylam u gin i ucieszył mnie, bo powiedział, że wszystko jest na dobrej drodze i skrócił leczenie o 2 tyg, tylko, że w tym cyklu mam marne szanse i nie mam nastawiać się na sukces :( Nic to, najważniejsze, że leczenie posuwa się do przodu.
Nowa..., hm... grochówa mówisz? Zjadłoby się... ;D Ty nie msz bigosu od teściowej, a ja nie chciałabym mieć... teściowej >:D >:D >:D Bigos na szczęście od mamy, teściowa nie wpadłaby na to, żeby nam coś ugotować (a nie pracuje i po całych dniach siedzi w domu i mieszka w bloku na przeciwko- zgroza, odległość zbyt bliska :mad: :mad: :mad: Moja teściowa to :police: :police: :police: i >:D >:D >:D w jednej osobie = klasyczne 2w1 ;D ) Dość żalów- ale fajnie, moglam wyżalić się na teściową :D Wreszcie ;D
Przesylam moc pozytywnych wiosennych fluidów :-* :-* :-*

Nowa to żeśmy się chyba telepatycznie z tym obiadkiem zgadały, bo ja dziś też gotowałam grochówke.Małżonek to aż się nachwalić się jej nie mógł ;D ::Kasieńka ,ale masz tesciówke żandarma -nie azdroszcze ,wręcz współczuje.Ja mam dobrze teście daleko i rodzice też w innym mieście.Widzimy się kilka razy w roku i wtedy wszyscy się kochamy. :D

Hej dziewczyny :) po waszych minach widzę,że moją teściówkę powinnam na rękach nosić. Naprawde to super kobitka, zawsze gotowa pomóc i do rany przyłóż. Kasia- trzymam kciuki za kurację-masz rację jak nie w tym msc-u to w następnym- myśl pozytywnie juz bliżej niż dalej. Pozdrawiam wszystkie strające się :)

reklama
A ja się wolę nie wypowiadać co do teściów :p
Było i miło i niemiło ::)
A po grochówie to my chyba przy otwartym oknie będziemy spać ;D ;D ;D :-[

Do góry