reklama
Basieńko dni, tygodnie, miesiące - zobaczysz zlecą w mgnieniu oka. :laugh: Wszyscy teraż żyjemy na podkręconych obrotach. Zanim się obejrzysz będzie listopad.
Dobrze będzie - koniecznie odzywaj się do nas. Całuski :-* :-* :-* :-*
Dobrze będzie - koniecznie odzywaj się do nas. Całuski :-* :-* :-* :-*
Hej..tu można sobie poplotkowac..pozalić sie..podniesć na duchu..i np..pochwalić nowa fyzurką!!..Basiu..jestesmy z Toba Będzie dobrze!!Piszcie dziewuszki co u Was!?
Ja dziś zamierzam pojeździć sobie na koniku..ładna pogoda za oknem..
Pozdrawiam Was!Kissssssssss
Ja dziś zamierzam pojeździć sobie na koniku..ładna pogoda za oknem..
Pozdrawiam Was!Kissssssssss
B
Barbara
Gość
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ! Myślę , że jakoś to przeżyję, choć serce mnie ściska. Mój mąż jest wspaniałym człowiekiem, przy którym czuję się niesamowicie bezpiecznie- to taki balsam. A teraz pozostanie nam tylko komunikować się przez internet, a i tego nie jestem pewna, bo to będą dalekie...Chiny. Pozdrawiam Was wszystkie, Barbara.
Kasia178
Fanka BB :)
Basieńka, Chiny to skomputeryzowany kraj, na pewno uda Wam się skontaktować
dziewczyny, mąż zabrał mnie dziś na wycieczkę do Wadowic, kalwarii Zebrzydowskiej, Krakowa (Wawel, rynek, Łagiewniki itd....) Wycieczka objazdowa, nachodziłam się, aż nóg nie czuję Wszędzie gdzie byłam, modliłam się za nas i nasze marzenia- tzn. o to, żebyśmy wszystkie jak najszybciej doczekały się upragnionych fasoleczek. mam nadzieję, że moje modlitwy choć w jednym miejscu zostaną wysłuchane tak więc będzie dobrze
Co do bocianow- ani jednego nie spotkałam po drodze Skandal! Pochowały się czy co? Izabelka, pomysł z kapustą jest bardzo dobry. mam pytanie: czy jak mam w lodówce bigos zrobiony przez moją mamę specjalnie dla nas ;D to to się liczy ??? czy mam specjalnie główkę kapusty nabyć by być spokojną o starania? ;D ;D ;D
Kochane, grunt, że nie opuszcza nas poczucie humoru ;D
Idę się kąpać, bo jeszcze nie zdążyłam, zaraz po powrocie zasiadłam przed kompa sprawdzić co u was słychać Uzależnilam się od "pogaduszek" z Wami
Ściskam Was mocno!!!
dziewczyny, mąż zabrał mnie dziś na wycieczkę do Wadowic, kalwarii Zebrzydowskiej, Krakowa (Wawel, rynek, Łagiewniki itd....) Wycieczka objazdowa, nachodziłam się, aż nóg nie czuję Wszędzie gdzie byłam, modliłam się za nas i nasze marzenia- tzn. o to, żebyśmy wszystkie jak najszybciej doczekały się upragnionych fasoleczek. mam nadzieję, że moje modlitwy choć w jednym miejscu zostaną wysłuchane tak więc będzie dobrze
Co do bocianow- ani jednego nie spotkałam po drodze Skandal! Pochowały się czy co? Izabelka, pomysł z kapustą jest bardzo dobry. mam pytanie: czy jak mam w lodówce bigos zrobiony przez moją mamę specjalnie dla nas ;D to to się liczy ??? czy mam specjalnie główkę kapusty nabyć by być spokojną o starania? ;D ;D ;D
Kochane, grunt, że nie opuszcza nas poczucie humoru ;D
Idę się kąpać, bo jeszcze nie zdążyłam, zaraz po powrocie zasiadłam przed kompa sprawdzić co u was słychać Uzależnilam się od "pogaduszek" z Wami
Ściskam Was mocno!!!
B
Barbara
Gość
Kasieńko !- zazdroszczę Tobie tej wspaniałej wycieczki, oj zazdroszczę... Całuski
Tak tak Izabelka mąż miał fantastyczny pomysł z kapustką, zwłaszcza, że w mieście to trudno o boćka, no chyba że z tej reklamy sieci sklepów art. budowlanych "Atlas". U mnie na dzielnicy taki bociuś stoi. ;D ;D
He he..... dobra spadam spać, bo jutro do pracy nie wstanę - narka laski. :laugh: :laugh:
He he..... dobra spadam spać, bo jutro do pracy nie wstanę - narka laski. :laugh: :laugh:
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Kasia!!!Że też wcześnie nie pomyślałam o bigosie ;D no pięknie, mam zapas od teściowej w piwnicy teściowa nawet nie zdaje sobie sprawy ile się przyłoży, aby jej ród nie wyginął pozdrowienia dziewczyny i miłega dnia.Zajrzę do was po pracy. papa