reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Kindzia zajrzyj prędziutko na 30 . Mamy tam dzisiaj święto. Takie wiadomości dają nadzieję:-) :-) :-)

hej najpierw dziekuje za zyczenia. A co do netu to Siorka szkoda gadac :( raz dziala dobrze za sekunde muli jak nie wiem. A ty ucaluj sowja corunie. U nas oki Mala rosnie jak na drozdzach a ja jakiegos katatru dostalam cieknie z nosa jak z kranu. Mam znowu troche problemow z bratem dogadujemy sie super ale wiesz ze on robi cos zlego a ja nie moge mu pomoc chociaz sie stram jak moge mi mowi ze juz nie bedzie a odkreci sie spotka ich i robi swoje :(

Dziekujemy bardzo!!

Malinko no to kuruj sie! nas tez cosik bierze wlasnie...kosci bola glowa itd...No i Judi tez rosnie sama chyba widzialas na zdjeciach?Juz od dawna sama stoi przy meblach itd i chodzi wzdluz nich :) a raczkuje od 4 miesiaca!szok! czas tak szybko leci!Weronisia to za niedlugo roczek juz bedzie miala!!!super!!!

o j nio pewnie ze widzialam :-) a co do Weronisi to juz neidlugo fakt ten czas strasznie leci niedanwo rodizlam a jeszcze tez nie dawno maialm vrzus a tu juz taki duzy skarb;-)ale oczywiscie im wieksza tym wiecej problemow

Hihi ale jaki kochany! ja teraz znow przezywam katusze czy dostane @ i mam nadzieje ze tak.co chwilke jakies schizy lapie mimo iz biore tabletki...a co ze swietami? bo my to juz kombinujemy:)

reklama
Dziewczyny Kochane!!! Przepraszam was serdecznie,ze tak zadko tu bywam ale naprawde sila wyzsza :(. A moja corcia juz jest taka duza kurde ja kten czas leci. Ja mam problemy z zabkiem i musze go wytrwale leczyc. Mala ostatnio chorowala. Co myslicie o tej szczepionce na posacznice?? niezle kosztuje kurde ile to zazdrowie zaplacic. A przeciez nie wszystkich stac. Tak samo z ta szczepionka na raka szyjki macicy. Jedna dawka 500zl a ttrzeba wziasc 3 dawki wiec ladna sumka.Pozdrawiam was serdecznie. Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie,

Do góry