reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH,MONIA swiete racje.Oni mysla ze my to wulkan energi i smucic sie nie mozemy. Jesli chodzi o mojego brata to on jest zajebistym facetem jedynym ktory mnie rozumie jest moim najleprzym przyjecielem a mala czuje sie z nim bardzo dobrze.Teraz maja nas odiwedzic znajomi na herbate. A za tydzien Wercia zostaje z moim braciszkiem a my robimy impreze na dzialce calo nocno zeby poczuc sie jak kiedys moze to nam pomoze.Bo przeciez jak sami sobie nie pomozemy to za cholere nikt nam ie pomoze. Pozatym dostalam@ :( brzus nawala cholercia mlpa wstretna.W ciazy przynajmniej jej nei bylo :) a powiem wam szczeze ze w tym miesjacu podejzrzewalam ze moge znowu byc ale dzieki bogu nie :p.

a mam do was pytanko jaka stosujecie metode anty??? my narazie heh szczeze to zadna :) ale jak przestane karmic to plasterki

reklama
m.a.l.i.n.k.a...piekne imie ma Twoja córeczka...
moja tez tak wlasnie ma miec na imie,jesli sie pojawi ;D

w kazdym malzenstwie raz lepiej raz gorzej,
najwazniejsze zeby umiec rozmawiac o tym co nas boli
i nazywac rzeczy po imieniu
ja i moj małż tez ostatnio chyba jakis kryzyz mamy,
klocimy sie dosc czesto
ale zauwazylam ze te nasze zadymy :p
prowokuja nas do rozmow o tym co sie z nami dzieje
czego od siebie oczekujemy

jak to moja mama mowi zawsze
"dziecko,trzeba rozmawiac,rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac"
i chyba cos w tym jest ;D

Pati no masz racje ale nie z kazdym facetem iestety da sie rozmawiac....mojemu to mozna mowic itd wydaje sie ze po rozmowie bedzie oki bo sam mowi ze rozumie itd ale jak przyjdzie co do czego to i tak jest jak dawniej,...

<a;linko my tez mielismy straszne starcie z soboty na niedziele...masakra:( cala noc nie spalam tylko plakalam...ale na szczescie tez juz jest lepiej! Wsumie to w kazdym normalnym zwiazku dochodzi do awantur i sprzeczek...tak chyba musi byc...tylko my bardziej cierpimy a faceci nie:(
Wazne ze my tu mamy siebie i mozemy sie na nich wygadac:):)

A z impreza fajno!!! mi tez baardzo brakuje tego jak bylo dawniej nie tylko uczuc ale i balowania...ale ja niestety nie moge sobie pozwolic na cos takiego bo nie mam komu dac malej:(

No to wkoncu moge sie pochwalic naszym brzdacem!!!
Aha dopisalam z boku daty bo wkoncu zdjecia sa niektore dosc stare:):)

zabawa na macie:)
tak mnie trzeba opatulac:)

obserwuje juz swoje nozki:) 13.07:)

uspokajacz:)
tak juz pieknie trzymam glowke:)  28.06 :)

tak juz pieknie siedze:) 25.06 :)

smieje sie juz i gaworze:)  25.06 :)

Lilith Judytka się baaaaardzo zmieniła....ona jest prześliczna...a te zdjęcia z tym języczkiem :laugh: :laugh: SUPER ;D ;D ;D ;D
A ty chyba bardzo schudłaś, bo buźka ci się tak wysmukliła...taka pociągła jest :) Na prawde ślicznie wyglądzasz :) :) :) I widze, ze ten worek do noszenia dzidzi się supr sprawdza...normalnie świetna rzecz....o wiele lepsza od tych nosidełek, w których dziecko jakieś takie pokrzywione leży...a w tym worku tak fajnie się dzidzi wpasuje :)

reklama
Do góry