reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH,MONIA swiete racje.Oni mysla ze my to wulkan energi i smucic sie nie mozemy. Jesli chodzi o mojego brata to on jest zajebistym facetem jedynym ktory mnie rozumie jest moim najleprzym przyjecielem a mala czuje sie z nim bardzo dobrze.Teraz maja nas odiwedzic znajomi na herbate. A za tydzien Wercia zostaje z moim braciszkiem a my robimy impreze na dzialce calo nocno zeby poczuc sie jak kiedys moze to nam pomoze.Bo przeciez jak sami sobie nie pomozemy to za cholere nikt nam ie pomoze. Pozatym dostalam@ :( brzus nawala cholercia mlpa wstretna.W ciazy przynajmniej jej nei bylo :) a powiem wam szczeze ze w tym miesjacu podejzrzewalam ze moge znowu byc ale dzieki bogu nie :p.

a mam do was pytanko jaka stosujecie metode anty??? my narazie heh szczeze to zadna :) ale jak przestane karmic to plasterki

reklama
m.a.l.i.n.k.a...piekne imie ma Twoja córeczka...
moja tez tak wlasnie ma miec na imie,jesli sie pojawi ;D

w kazdym malzenstwie raz lepiej raz gorzej,
najwazniejsze zeby umiec rozmawiac o tym co nas boli
i nazywac rzeczy po imieniu
ja i moj małż tez ostatnio chyba jakis kryzyz mamy,
klocimy sie dosc czesto
ale zauwazylam ze te nasze zadymy :p
prowokuja nas do rozmow o tym co sie z nami dzieje
czego od siebie oczekujemy

jak to moja mama mowi zawsze
"dziecko,trzeba rozmawiac,rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac"
i chyba cos w tym jest ;D

Pati no masz racje ale nie z kazdym facetem iestety da sie rozmawiac....mojemu to mozna mowic itd wydaje sie ze po rozmowie bedzie oki bo sam mowi ze rozumie itd ale jak przyjdzie co do czego to i tak jest jak dawniej,...

<a;linko my tez mielismy straszne starcie z soboty na niedziele...masakra:( cala noc nie spalam tylko plakalam...ale na szczescie tez juz jest lepiej! Wsumie to w kazdym normalnym zwiazku dochodzi do awantur i sprzeczek...tak chyba musi byc...tylko my bardziej cierpimy a faceci nie:(
Wazne ze my tu mamy siebie i mozemy sie na nich wygadac:):)

A z impreza fajno!!! mi tez baardzo brakuje tego jak bylo dawniej nie tylko uczuc ale i balowania...ale ja niestety nie moge sobie pozwolic na cos takiego bo nie mam komu dac malej:(

No to wkoncu moge sie pochwalic naszym brzdacem!!!
Aha dopisalam z boku daty bo wkoncu zdjecia sa niektore dosc stare:):)

zabawa na macie:)
tak mnie trzeba opatulac:)

obserwuje juz swoje nozki:) 13.07:)

uspokajacz:)
tak juz pieknie trzymam glowke:)  28.06 :)

tak juz pieknie siedze:) 25.06 :)

smieje sie juz i gaworze:)  25.06 :)

Lilith Judytka się baaaaardzo zmieniła....ona jest prześliczna...a te zdjęcia z tym języczkiem :laugh: :laugh: SUPER ;D ;D ;D ;D
A ty chyba bardzo schudłaś, bo buźka ci się tak wysmukliła...taka pociągła jest :) Na prawde ślicznie wyglądzasz :) :) :) I widze, ze ten worek do noszenia dzidzi się supr sprawdza...normalnie świetna rzecz....o wiele lepsza od tych nosidełek, w których dziecko jakieś takie pokrzywione leży...a w tym worku tak fajnie się dzidzi wpasuje :)

reklama
Do góry