reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Malinka witamy spowrotem :) .. opowiadaj jak bylo :) jak corcia ;) ... wierze ze sie nie chcialo wracac ... my 19 sierpnia wyjezdzamy .. oj juz sie boje tej podrozy ::)

m.a.l.i.n.k.a....witaj spowrotem i opowiadaj jak bylo
no i oczywiscie fotosy jakies poprosimy ;) ::)

Hmm dziewczyny od czego by tu zaczac:) bylo cudownie te wiecoznre spacery po plazy wsrod falllll..... a mala spala jak suselek chyba powietrze tak na nia dzialalo wiekrzasc czasu spedzila na plazy na kocyku bawiac sie sowimi nozkami bo to ulubone zajecie ::) no i jakos glosniej plakala hhee :) chyba cala plaza slyszala.

Po powrocie do szarej rzeczywisrosci u mnie znowu zle . poklocilam sie strasznie z mezem:( nawet mu wykrzyczlama ze chce rozwodu :(i teraz mi z tego powodu zle,On powiedzial ze on onas walczy a ja wszystko robie na nie a tak nie jest.Oni to mysla ze my przy opiece nad dizdizusem mamy sile ciagle z przylepionym sumiechem na twrzy wokol nich latac

ja tez sie dzisiaj z dożywociem poklóciłam strasznie, :p :p :p
wkurzyl mnie okropnie >:D >:D >:D

ide spac, mam go w d.u.p.i.e. O0

halo!!!!!

zglaszam swoj powrot!!!!!!! wkoncu!!!!!!!
ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!
niesetety lub stety kompa nie udalo sie naprawic i mamy nowy:)
mam nadzieje ze od jutra juz wszystko bedzie ladnie poinstalowane!!!
caluski i do juterka!!!!!!!!

reklama
Do góry