reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Malinka witamy spowrotem :) .. opowiadaj jak bylo :) jak corcia ;) ... wierze ze sie nie chcialo wracac ... my 19 sierpnia wyjezdzamy .. oj juz sie boje tej podrozy ::)

m.a.l.i.n.k.a....witaj spowrotem i opowiadaj jak bylo
no i oczywiscie fotosy jakies poprosimy ;) ::)

Hmm dziewczyny od czego by tu zaczac:) bylo cudownie te wiecoznre spacery po plazy wsrod falllll..... a mala spala jak suselek chyba powietrze tak na nia dzialalo wiekrzasc czasu spedzila na plazy na kocyku bawiac sie sowimi nozkami bo to ulubone zajecie ::) no i jakos glosniej plakala hhee :) chyba cala plaza slyszala.

Po powrocie do szarej rzeczywisrosci u mnie znowu zle . poklocilam sie strasznie z mezem:( nawet mu wykrzyczlama ze chce rozwodu :(i teraz mi z tego powodu zle,On powiedzial ze on onas walczy a ja wszystko robie na nie a tak nie jest.Oni to mysla ze my przy opiece nad dizdizusem mamy sile ciagle z przylepionym sumiechem na twrzy wokol nich latac

ja tez sie dzisiaj z dożywociem poklóciłam strasznie, :p :p :p
wkurzyl mnie okropnie >:D >:D >:D

ide spac, mam go w d.u.p.i.e. O0

halo!!!!!

zglaszam swoj powrot!!!!!!! wkoncu!!!!!!!
ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!
niesetety lub stety kompa nie udalo sie naprawic i mamy nowy:)
mam nadzieje ze od jutra juz wszystko bedzie ladnie poinstalowane!!!
caluski i do juterka!!!!!!!!

reklama
Do góry