reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
LILITH kochana opanuj sie mala wyjdzie kiedy bedzie chciala a ty uspokoj sie bo tkak to nigdy sie nie urodzi :) wszystko bedzie dobrze wez gleboki oddech i na chwile zapomnij o tym ze jestes w ciazy

Malinko od dwoch dni mam straszne jazdy...w nocy spac nie moge bo albo glupoty z mezem mi sie snia albo cos ze rodze , ciagle sie ogolnie denerwuje...boli mnie jak mala sie rusza no normalnie straszne:(:( musze jeszcze jakos przetrzymac te 4 dni:)

LILITH kotek dasz rade wieze w Ciebie :) wspolczuje ci ale juz niedlugo trzymaj sie i nie daj strachowi buziaczki.Poglaskaj malutka moze sie zdecyduje wyjsc heheh :)

Lilith kochana to juz na dniach! będzie dobrze zobaczysz słoneczko :) hehe cykaj fotki żebyś mogła sobie powspominać swojego gigancika :) a to normalne że pod koniec już różne schizy odchodzą... każda z nas to przechodzi... ale zobaczysz widok córeczki wszystko wynagrodzi :)
hehe ja już nawet sobie myślę że nie byłoby tak źle jakbym znowu w ciążę zaszła ;) a jak u Ciebie Malinko?

MISIAQ hehe ja narazie nie planuje drugiego dzidizusia :) Wercia tak mi sie daje we znaki ze to jedno narazie mi wystarczy by nie oszalec. U mnie dobrze nie dawno zladowalismy do domku bylismy u mojego brata na herbatce:) mala spala praiwe caly czas a pieski sie bawily. Moja Sara czesto siada kolo malej i jej pilnuje albo kladzie sie obok niej i przytula obydiwe sa takie malutkie:)

Hej!! Witam was po kilku dniach i nadal 2 w 1 :):)
JAk pisalam czekam cierpliwie do czwartku a potem do soboty!!! oby! to faktycznie jeszcze niedlugo! ale gdzie tam moje przeczucie ze urodze wczesniej...
wogole od 3 dni mam okropne bole...wczesniej myslalam ze to od tego jak mala sie rusza i ze na nerwy uciska ale teraz to boli takze jak sie nie rusza...zazwyczaj zaczyna sie to kolo 9 i tak do 2 w nocy:( sama nie wiem czy to skurcze czy nie skurcze...mowilam wam ze ja pewnie nie poznam ze to to:) i tak tez teraz nawet nie wiem co to sie dzieje...a ciezko jest strasznie...naprawde juz niemoge doczekac sie tej soboty!!!no i mala wkoncu bedzie z nami!!!!!

Caluje was mocno!!! a wy ucalujcie dzidzie!!!!

JejQ LILITH juz myslalam ze sie rozdwoilas ;) .. niom ale do soboty juz niedlugo :) ... tylko 3 dni i poznamy Twoja coreczke ... pieknie :) ... powodzenia :-*

reklama
Malinko to nie to bo czasem nawet wystepuje co pol minuty:(
ale wczoraj wieczorkiem mialam tylko troszke i koniec...mala sie juz zdecydowanie mniej wierci! ale pocieszam sie ze jutro jade na KTG mierzenie miednicy usg i mase innych badan do szpitala i moze mnie juz zostawia! a jak nie to jak pisala Moniqa do soboty naprawde niedlugo! zleci szybciutko! u nas jeszcze taka ladna pogoda sie dzis zrobila!! cudnie!!!:)

Do góry