reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH kochana opanuj sie mala wyjdzie kiedy bedzie chciala a ty uspokoj sie bo tkak to nigdy sie nie urodzi wszystko bedzie dobrze wez gleboki oddech i na chwile zapomnij o tym ze jestes w ciazy
Malinko od dwoch dni mam straszne jazdy...w nocy spac nie moge bo albo glupoty z mezem mi sie snia albo cos ze rodze , ciagle sie ogolnie denerwuje...boli mnie jak mala sie rusza no normalnie straszne musze jeszcze jakos przetrzymac te 4 dni
m.a.l.i.n.k.a
LILITH kotek dasz rade wieze w Ciebie wspolczuje ci ale juz niedlugo trzymaj sie i nie daj strachowi buziaczki.Poglaskaj malutka moze sie zdecyduje wyjsc heheh
Lilith kochana to juz na dniach! będzie dobrze zobaczysz słoneczko hehe cykaj fotki żebyś mogła sobie powspominać swojego gigancika a to normalne że pod koniec już różne schizy odchodzą... każda z nas to przechodzi... ale zobaczysz widok córeczki wszystko wynagrodzi
hehe ja już nawet sobie myślę że nie byłoby tak źle jakbym znowu w ciążę zaszła a jak u Ciebie Malinko?
hehe ja już nawet sobie myślę że nie byłoby tak źle jakbym znowu w ciążę zaszła a jak u Ciebie Malinko?
m.a.l.i.n.k.a
MISIAQ hehe ja narazie nie planuje drugiego dzidizusia Wercia tak mi sie daje we znaki ze to jedno narazie mi wystarczy by nie oszalec. U mnie dobrze nie dawno zladowalismy do domku bylismy u mojego brata na herbatce mala spala praiwe caly czas a pieski sie bawily. Moja Sara czesto siada kolo malej i jej pilnuje albo kladzie sie obok niej i przytula obydiwe sa takie malutkie
Hej!! Witam was po kilku dniach i nadal 2 w 1
JAk pisalam czekam cierpliwie do czwartku a potem do soboty!!! oby! to faktycznie jeszcze niedlugo! ale gdzie tam moje przeczucie ze urodze wczesniej...
wogole od 3 dni mam okropne bole...wczesniej myslalam ze to od tego jak mala sie rusza i ze na nerwy uciska ale teraz to boli takze jak sie nie rusza...zazwyczaj zaczyna sie to kolo 9 i tak do 2 w nocy sama nie wiem czy to skurcze czy nie skurcze...mowilam wam ze ja pewnie nie poznam ze to to i tak tez teraz nawet nie wiem co to sie dzieje...a ciezko jest strasznie...naprawde juz niemoge doczekac sie tej soboty!!!no i mala wkoncu bedzie z nami!!!!!
Caluje was mocno!!! a wy ucalujcie dzidzie!!!!
JAk pisalam czekam cierpliwie do czwartku a potem do soboty!!! oby! to faktycznie jeszcze niedlugo! ale gdzie tam moje przeczucie ze urodze wczesniej...
wogole od 3 dni mam okropne bole...wczesniej myslalam ze to od tego jak mala sie rusza i ze na nerwy uciska ale teraz to boli takze jak sie nie rusza...zazwyczaj zaczyna sie to kolo 9 i tak do 2 w nocy sama nie wiem czy to skurcze czy nie skurcze...mowilam wam ze ja pewnie nie poznam ze to to i tak tez teraz nawet nie wiem co to sie dzieje...a ciezko jest strasznie...naprawde juz niemoge doczekac sie tej soboty!!!no i mala wkoncu bedzie z nami!!!!!
Caluje was mocno!!! a wy ucalujcie dzidzie!!!!
m.a.l.i.n.k.a
LILItH miez czasowo zegarkiem w jakiej czestotliwosci wystpeuje ten bol. Ico ile minut silniejszy
reklama
Malinko to nie to bo czasem nawet wystepuje co pol minuty
ale wczoraj wieczorkiem mialam tylko troszke i koniec...mala sie juz zdecydowanie mniej wierci! ale pocieszam sie ze jutro jade na KTG mierzenie miednicy usg i mase innych badan do szpitala i moze mnie juz zostawia! a jak nie to jak pisala Moniqa do soboty naprawde niedlugo! zleci szybciutko! u nas jeszcze taka ladna pogoda sie dzis zrobila!! cudnie!!!
ale wczoraj wieczorkiem mialam tylko troszke i koniec...mala sie juz zdecydowanie mniej wierci! ale pocieszam sie ze jutro jade na KTG mierzenie miednicy usg i mase innych badan do szpitala i moze mnie juz zostawia! a jak nie to jak pisala Moniqa do soboty naprawde niedlugo! zleci szybciutko! u nas jeszcze taka ladna pogoda sie dzis zrobila!! cudnie!!!