reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Irlandia kochanie probowalam! i akurat teraz tez pije:) ale wczesniej nic nie pomogla...moze teraz....probowalam juz przez 3 tyg:
sexik,schody,spacery,mycie okien podlogi itd ogolne sprzatanie , draznienie sutkow , przysiady,kapiele,curry, i pewnie cos tam jeszcze i nic:(
A problem w tym ze mala jeszcze nisko tez nie jest:( co prawda juz zeszla ale jeszcze nie tak jak trzeba....
No nic uspokoilam sie troszke bo chyba jednak cos sie rusza bo dostaje jakis boli od kilku dni a teraz po tych kolejnych probach(mimo iz wczesniej nie pomogly zas kabinuje) zaczela sie stawiac chyba wkoncu macica! no i juz nie mam mlecznych uplawow a bardziej zolto pomaranczowe co ponoc moze swiadczyc o tym ze szyjka zaczyna wspolpracowac ;D
Przez weekedn dam sobie jeszcze niezly wycisk i zaleje sie ta herbatka no i zobaczymy w poniedzialek:) juz sie nie bede stresowac bo napewno predzej czy pozniej urodze! a tak to przynajmniej nie bede sie obwiniac ze nic nie robilam z ta szyjka:)

A i jutro jedziemy po aparacik wiec i zdjec sobie pamiatkowych narobie itd!! trzeba jakies plusy znalezc w tym wszystkim!

tylko co do tej herbatki to sie troche boje jej pic wiecej niz pisze...no nic zobaczymy:) teraz sobie odrazu litra zaparzylam:):)

reklama
chyba ze nam zacznie dzis w nocy rodzic to nie zobaczymy brzuszka. :)
Lilith musisz to chyba wszystko jeszcze pomnozyc przez 3 a szybko zobaczysz maluszka...

co za lekarze są wtej Polsce.. nie umieja obliczyc terminu.. pozadnie..::)
z tego co sie pytałam mamy to tez sie po terminie urodzilam.. pół tora tyg.. i podobno niechcialam jeszcze wyjsc..

Kasiu no ja tez nie chcialam wyjsc i po ponad 2 tyg sila mnie wyciagali...wywolanie tez nic nie dalo i na szybko mamusie cieli i jak mnie wyciagali to sciskalam panicznie pepowine i puscic nie chcialam:(

A rodzic raczej nie zaczne w nocy choc bole mam straszne...ale ciesze sie z nich bo moze cos sie rusza z ta szyja! wiec jak tylko wroce ze spacerku (odrazu ze sklepu idziemy na wielka wyprawe) to pochwale sie brzuchem!:)

Elzbietko wiem ze musi wyjsc hihi i tym sie pocieszam!!! ze jak co to do tygodnia (przyszly czwartek) juz musieliby jakos wywolac-czyli jakby 2-3 dni wywolywali :):) tak wiec juz sie tak nie smuce!

Elzbietko ale jestes kochana!!!
aparacik juz jest! mam dzis super humorek! wstalalm o 7 pozbieralismy sie i zaraz zbieramy sie na dluga wyprawe na lotnisko i zdjecia!!!:):) ale sie ciesze!!! no i jestem w szoku ze mam az tak dobry humorek i nie mysle juz o tym porodzie:):)

LILITH kochana ciesze sie ;) a te dzieci cos ostatnio wychodizc nie chca, moja siostra miala rodzic okolo 28 kwietnia i tez jeszcze nic

reklama
Do góry