reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
ja tez teraz jestem sama i bede sama przez caly wieczor i noc.Mala za kawalek bede kompac potem jedzonko i pcia a te moje problemy to wiesz z kim??
ELZBIETKO oki juz sie biore za rysowanie
ELZBIETKO oki juz sie biore za rysowanie
m.a.l.i.n.k.a
Hej dziewczyny kurde czy uwas tez tak zimno???? ja wogole z domu nie wychodze a tak bym chciala wyjsc na spacer z mala no ale gdzie taki ziop.Maz jak byl z pieskiem przed wczoraj to uciekl szybko bo psiakwi odrazu lapki zmarzly mometalnie
Majeczko -- nawet nie masz pojecia ile razy czulam sie dokladnie tak samo -- zreszta ujelas to uczucie w tych kilku zdaniach znakomicie. Ja caly poprzedni rok tak sie wlasnie czulam.Teraz mowie sobie -- glowa do gory i Ty tez sie doczekasz tego dnia. Zycze Tobie aby sie udalo!!!Majeczka pisze:hej dziewczynki...
wpadlam tylko na chwile zeby sie pozalic....Tak mi smutno i zle i...wstyd.. W piatek dowiedzialam sie ze bliska mi koleaznka zatestowala i jest w ciazy... Rozplakalam sie i zamiast jej gratulowac zalamalam sie... Wczoraj druga nasza wspolna kolezanka oznajmila to samo...Znowu lzy i rozpacz.. Wstyd mi bo powinnam sie cieszyc ich szczesciem...Ale ja czuje pustke i smutek i zal do wszystkich, wszystkiego , do zycia , losu....Dlaczego nie ja????? Jest mi tym bardziaj przykro ze obie zaszly w ciaze w tym samym czasie co ja sie staralam.. tyle ze im sie udalo......obie czesto imprezuja pala i nie przejmuja sie zdrowiem.. A ja dbam o siebie nie pale nie pije lykam witaminy i ciagle nic....nic i nic...Czuje sie podle....I tak mi potwornie smutno...
u mnie nie, wczoraj spadl pierwszy snieg, dotychczas bylo nawet cieplo i bezdeszczowo , a to niezwykle dziwne jak na Chicago , ktore jest zawsze zasniezone i panuja tutaj mrozy "syberyjskie" No ale w Polsce rzeczywiscie Was zawilo i zmrozilo!m.a.l.i.n.k.a pisze:Hej dziewczyny kurde czy uwas tez tak zimno???? ja wogole z domu nie wychodze a tak bym chciala wyjsc na spacer z mala no ale gdzie taki ziop.Maz jak byl z pieskiem przed wczoraj to uciekl szybko bo psiakwi odrazu lapki zmarzly mometalnie
Elżbietka
mother of two sons&angel
co do temp. to u nas jest -19 na termometrach, a odczuwalna -30
m.a.l.i.n.k.a
ILIJANKA radze sobie wiesz mysle ze dobrze mala nie jest jakims placzliwym dzieckiem wiec troche spokoju i oddechu jest.Teraz ja tatus jej usypia a niedawno byla kompana lubi sie kapac szkoda ze jeszcze sie nie usmiecha
reklama
Malinko u nas dzis - 26 i mi nie wolno wychodzic z odmu pies tez nie chce!aha smaruj jej poduszki wazelina!!!!taks ie robi w zimie z psami!
co do klopotow to wydaje mis ie ze wiem....ja ostatnio tez mialam i znow jest lepie...i tyak w kolko....
A musze ci sie pochwalic ze ostatnio nasza mala dala mi kopniaczki prawie pod zebra!! no i wczoraj pierwszy raz polalo mis ie z piersi
co do klopotow to wydaje mis ie ze wiem....ja ostatnio tez mialam i znow jest lepie...i tyak w kolko....
A musze ci sie pochwalic ze ostatnio nasza mala dala mi kopniaczki prawie pod zebra!! no i wczoraj pierwszy raz polalo mis ie z piersi