reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ja wczoraj wziełam ostatnie tabletki luteiny i teaz czekam na @-jak tylko się skończy albo nawet w jej trakcie lece się zaszczepić przeciwko grypce ::) ,chociaż nie wiem czy nie załapałam właśnie tej żołądkowej bo coś mnie od kilku dni muli żołądek a na dodatek wszyscy w koło na to chorują jakiś wstrętny wirus się przypałętał moja córcia już niby wyzdrowiała a wczoraj wieczorem znów wymiotowała ale tylko raz ,mąż też dziś się nie najlepiej czuje  :mad:-mam nadzieje ,że rozejdzie się delikatnie po kościach i będzie wszystko git

reklama
u nas też nie ma szcepionek ale ja dostałam w pracy i teraz czeka na mnie w lodówce,a druga którą mąż załatwił czeka na córcie aż wyzdrowieje.Podobno w całym moim województwie nie ma[zachodniopopmorskim] :(

Ja tylko na chwilę.

Majeczka, mam nadzieje, ze usg nie wykaze nic zlego i szybciutko bedziesz mogla wrocic spokojnie do staran.

LANA, zycze powrotu do zdrowia calej rodzince, a ty szybciutko wez szczepionke!

Dziewczyny, my tez nikomu nie mowimy, ze mamy w planach starania, bo potem presja, tysiace pytan itp. Chociaz juz podgaduja, ale na razie spokojnie :)

Ja zaraz zmykam i zajrze tu do was w poniedzialek dopiero. Prosze wiec za duzo nie pisac bo nie dam rady nadrobic ;)
Dawno nie wyjezdzalam nigdzie sama bez meza i czuje, ze od kilku godzin dotarla do mnie swiadomosc wyjazdu, ze spedze noc z dala od ukochanego, i jakos strasznie zaczelam sie denerwowac. Ech, jak ja nie lubie rozstan. Zawsze jest mi smutno i nerwowo, ze nie ma w nocy obok mnie mezulka. Jak jest to jakos spokojniejsza sie czuje. No , to taki sobie wlasnie problem mam ;) Ale jakos przezyje nie, to tylko jedna noc i wroce sobie szybciutko do domu -hehe musze sie jakos pocieszac ;D

anusieńka pisze:
Ale nie jestem pewna czy może być wzrost LH i pęcherzyk może nie pęknąć???
Przykro mi, ale pojęcia nie mam... I tak nieźle się już tutaj podszkoliłam, ale jeszcze wiele nauki przede mną ;)

Agutek miłego weekendu - mimo wszystko ;)

Malinko na szczęście u nas jeszcze nie doszło do etapu przycinków. Na razie tylko drobne aluzje itp. ::) I nawet za bardzo "odgryźć" się nie można, no bo przecież oni w dobrej wierze...

Ech, uciekam - niezdrowe bo późne racuszki już wtrąbione, można spać ;) Dobrej nocy.

reklama
Majeczko napewno będzie dobrze myślę że to najgorsze czyli ciążę ektopowąmożna wykluczyć skoro test wyszedł negatywny b z tego co wiem w takich przypadkach kobieta do 6-8 tygodnia ma nprmalne
objawy ciąży.
nie martw się kochana

Do góry