reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Heh juz kiedys pisalam o tym malenstwie....bidulek :(
Izabelko trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze!napewno wrocisz do nas za niedlugo i bedziesz sie chwalic jak maluszek nadal kopie a ty ze sie swietnie czujesz!!

Malinko a tak wogole to ja dzis umieralam...mezus musial az urlop brac bo myslalam ze padne...doslownie:(:( jest coraz gorej z karzdym tygodniem:(

Lilith SKARBIE TRZYMAJ SIĘ -bądż dzielna napewno niedługo będzie lepiej.Malinko a tu sie kochana kuruj i zdrowiej nam,Oj a taka skopana przez fasolunie to i ja bym bardzo chciała być  ::)-ale się rozmarzyłam   :)

co do choróbsk to ja już drugą nocke mam zarwaną moja córcia kaszle w nocy aż się dusi i dopiero jak znią siedze znaczy ja siedze a ona między moimi nogami na wpól siedząco śpi tylko wtedy tak po godzinie przestaje kaszleć i tak ze dwa razy w ciągu nocy przesiaduje z nią :( a w dzien prawie wogóle nic nie kaszle nie ma kataru ani nic innego,to są uroki przedszkola dziś zakupiłam jej nowy syrop taki który podobno podaje się na noc i chamuje odruchy kaszlowe ,a w dzień podaje wyksztuśny -aby mi się tylko całkiem nie rozłożyła. :(

Poszłam sobie wczoraj do fryzjera prawić sobie humorek - odświeżyłam sobie pasemka i troszkę podcieniowałam,tyłek mnie bolał od siedzenia w salonie dwie i pól godziny-makabra   :mad: ale wcale za bardzo mi sie humorek nie polepszył  :(z jednej strony ciut więcekj mi podcieniowała bok a ja tak nie chciałam ,no ale cóż niedługo odrośnie,a ogólnie to ładnie zrobiła ,ale i tak humorek nie bardzo ,wogóle jakaś takazłośnica ostatnio jestem zastanawiam się czy nie przypadkiem przez te hormonki w luteinie ???

reklama
LANA a ja myślałam że tylko ja chodze na polepszenie humorku do fryzjera....:)
przytulanki dla córusi... aby nie chorowała... a tak na marginesie... może mi polecisz jakis syropek na kaszel.... dla 9 latki...

Do góry