reklama
dobrze że zobaczyłyśmy co sie tam dzieje... bo jak moja siostra poszła do szpitala to dogadalismy się że jak jej mąz będzie miał pierwszą zmianę to on się małą opiekuja....a jak druga to do godziny 22-23 ja .. mała nic nie mówiła co się dzieje... aż zobaczyłyśmy jaki to "kochany" tatuś... tatus to tylko z nazwy....
S
Sol
Gość
Jednak faceci to świnie, dobrze, ze zdarzają się wyjątki Czytałam o Izabelce Mam nadzieje, że u niej jakoś się ułoży. A tymczasem z każdym dniem moje słoneczko coraz bardziej przekonuje sie do posiadania dzidziusia Tylko szkoda, że z każdym dniem pogłębia mi się dołek w tej kwestii. Opiekuję się jak wiecie moją siostrzenicą. Teraz słodko śpi po spacerze. Jak na nią patrzę, to mi się serce kraje, bo ja też bym chciała takie maleństwo mieć przy sobie - tylko swoje. Moje słońce twierdzi, że się sama katuję opiekując się małą, ale ktoś musi z nią zostawać, bo 2-latka sama sobie nie da rady
Buziaczki dziewczyny i tak jak Lilith - czekam na wieści o dwóch takich kreseczkach
Sercem jestem z wami
Buziaczki dziewczyny i tak jak Lilith - czekam na wieści o dwóch takich kreseczkach
Sercem jestem z wami
S
Sol
Gość
axxa - chciałabym, ale jest ciężko. Jutro mam kolosa, a nic nie umiem, moje słonko ma mi pomóc, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam za słabe ręce, żeby linę utrzymać Wy jesteście mi jedyną pociechą. To dzięki wam się jeszcze jakoś trzymam, choć moje słonko twierdzi dokładnie na odwrót. Gdyby nie wy, już dawno bym się załamała. Najgorsze jest to, że teraz sobie uświadamiam, że mój dzidziuś miałby dzisiaj 2 i 5/12 lat. Byłby starszy od mojej siostrzenicy Ale nie ma go-przeżył 12 tygodni w brzuszku, ani tych dwóch które miały szanse być po nim, po prostu nie ma Mówią, że czas leczy rany. Nie wiedzą co mówią. Jest mi źle i nie umiem sobie poradzić! Zaraz moje słońce przyjedzie po mnie i dopiero wieczorkiem się do was odezwe. Nauka czeka Choć łatwiej by mi się uczyło z dzidzią w brzuszku, bo miałabym lepszą motywacje Zresztą-pożyjemy zobaczymy, może teraz płaczę ze smutku, a wiosną będę płakać ze szcęścia ?
Przepraszam, musiałam się wygadać. Buziaczki i do zobaczenia wieczorkiem dziewczynki
Przepraszam, musiałam się wygadać. Buziaczki i do zobaczenia wieczorkiem dziewczynki
S
Sol
Gość
axxa- jest różnica 2 a 9 a ja Laurą opiekuję się od pierwszych dni jej życia, widzę każdego dnia jak rośnie, jak się uczy, jak się zmienia. Chciałabym na takie coś patrzeć u swojego dziecka. Kocham Laurę jak córkę, choć nią nie jest. Ale zaczynam już znowu być smętna. Buziaczki
reklama