reklama
A
Agnezzz
Gość
daj mu malego pstryczka w nos...moze troszke przejrzy na oczy ze jego zona tak bardzo go kocha i pragnie z nim dzidziusia
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
AGUTEK dziekuje bardzo
NEMEZIS wszystko sie ulozy tylko naprawde mosicie porozmawiac moze on do pewnych spraw jeszcze nie dorosl
NEMEZIS wszystko sie ulozy tylko naprawde mosicie porozmawiac moze on do pewnych spraw jeszcze nie dorosl
Elżbietka
mother of two sons&angel
Nemezis , cos ten twój facet chyba ślepu jest! nie widzi jaka ma wspaniałą żonę?? powiedz zeby zajrzał tu do nas, ustawimy go
a tak poważnie to moze go tak troszkę "olej",moze zauwazy ze cosik jest nie tak...
a tak poważnie to moze go tak troszkę "olej",moze zauwazy ze cosik jest nie tak...
S
Sol
Gość
Mężczyźni to dzieci-tylko takie wyrośnięte. Jak coś im się podoba ale jest trudne do zdobycia-to jest to upragniona ich rzecz i zrobią wszystko, żeby ją zdobyć, a jak już ją zdobędą, to przestają się nią interesować, bo już nie jest nieosiągalna - niestety dla nas.A twój mąż jest pracocholikiem. A po za tym chyba lepsza jest otwarta konfrontacja niż milczenie. odpocznij sobie ze dwa dni-idź do kosmetyczki, fryzjera, połaź po sklepach - tobie poprawi się humor, zrelaksujesz się, a jemu utrzesz nosa A jak raz nie dostanie obiadu to nie umrze z głodu Trzymam za was kciuki
NO Nemezis- wiec posłuchaj dziewcząt!a wszystko sie ułoży po Waszej(Twojej)myśli!To fakt..czsem mężczyźni zapominają, ze jednak my potrzebujemy troszeczkę wiecej czułosci i uwagi niż oni..ale "widziały galy co brały"..chciali być żonkosiami niech teraz o nas dbają nie?Uśmiechu Ci zycze i uzdrowienia relacji miedzy Wami!
a Ty Malinko -skarbie-zdrowiej nam! i wspieraj babcie...wszytko będzie dobrze!Dbaj o siebie!(WasDużo zdrówka Wam zycze!!!
a Ty Malinko -skarbie-zdrowiej nam! i wspieraj babcie...wszytko będzie dobrze!Dbaj o siebie!(WasDużo zdrówka Wam zycze!!!
m.a.l.i.n.k.a
RUSALKO dziekuje bardzo staram sie jak najlepiej dabc onasza dwojke no i o meza i babcie teZ
Nemezis
Cześć babeczki!! Jaka piękna niedziela!! Mój ostatni dzień wolności przed koszmarem szóstego roku!!! Zrobiłam rano test owulacyjny i...... dalej nic!!!!!!! Dziwna sprawa :-/ Co o tym myślicie? Czy to może być objaw cyklu bezowulacyjnego? Test robię od razu po wstaniu z łóżka. No nie wiem co to
A
Agnezzz
Gość
Witaj Nemezis. Piękna niedziela?? Może u was, u nas brzydko, pochmurnie. Jedyny pozytyw, że nie trzeba dzisiaj do pracy iść
Jak przeczytałam - 6 rok studiów, to mi gęsia skórka przeszła...brrr. Ty to kobito masz zdrowie tyle się męczyć na tej uczelni. Hihi
Jeżeli zaś chodzi o testy owulacyjne, to ja mam jakoś do nich takie podejście... hmm..jak to określić. Nie wierzę za bardzo w nie. Często słyszę, że nie pokazują nic. I aż mi się nie chce wierzyc, że tyle dziewczyn nie ma owulacji. Uważam, że to wyrzucanie pieniędzy. Aczkolwiek rozumiem, że człowiekowi zależy na tym,żeby wiedzieć kiedy jest ta chwila i szuka róznych sposób na to. Sama chyba jednak nie skuszę się na te testy.
Jak przeczytałam - 6 rok studiów, to mi gęsia skórka przeszła...brrr. Ty to kobito masz zdrowie tyle się męczyć na tej uczelni. Hihi
Jeżeli zaś chodzi o testy owulacyjne, to ja mam jakoś do nich takie podejście... hmm..jak to określić. Nie wierzę za bardzo w nie. Często słyszę, że nie pokazują nic. I aż mi się nie chce wierzyc, że tyle dziewczyn nie ma owulacji. Uważam, że to wyrzucanie pieniędzy. Aczkolwiek rozumiem, że człowiekowi zależy na tym,żeby wiedzieć kiedy jest ta chwila i szuka róznych sposób na to. Sama chyba jednak nie skuszę się na te testy.
reklama
nie sugeruj się tak bezwzględnie tymi testami ja go robiłam tylko raz i też nie pokazł, że mam owulację a po 2 tygod od" przytulania" a wiem , kiedy "to się stało" okazało się , że będziemy szczęśliwymi rodzicami...a wię cnie przejmuj się zą tak bardzo i poświęć swoją uwagę tym miłym chwilom , odpręż się, posłuchajcie fajnej muzykii "przytuljcie się" - Pozdrawiam