reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

chyba i ja się zrobię niedostępna! Zobaczymy czy zatęskni. Chociaż to może za wiele- zobaczymy czy się zorientuje że mało bywam w domu! Bo jak na razie to jest mu to obojętne- i tak spi...

reklama
Nemezis , cos ten twój facet chyba ślepu jest! nie widzi jaka ma wspaniałą żonę?? powiedz zeby zajrzał tu do nas, ustawimy go ;)
a tak poważnie to moze go tak troszkę "olej",moze zauwazy ze cosik jest nie tak...

Mężczyźni to dzieci-tylko takie wyrośnięte. Jak coś im się podoba ale jest trudne do zdobycia-to jest to upragniona ich rzecz i zrobią wszystko, żeby ją zdobyć, a jak już ją zdobędą, to przestają się nią interesować, bo już nie jest nieosiągalna - niestety dla nas.A twój mąż jest pracocholikiem. A po za tym chyba lepsza jest otwarta konfrontacja niż milczenie. odpocznij sobie ze dwa dni-idź do kosmetyczki, fryzjera, połaź po sklepach - tobie poprawi się humor, zrelaksujesz się, a jemu utrzesz nosa :) A jak raz nie dostanie obiadu to nie umrze z głodu :) Trzymam za was kciuki :)

NO Nemezis- wiec posłuchaj dziewcząt!a wszystko sie ułoży po Waszej(Twojej)myśli!To fakt..czsem mężczyźni zapominają, ze jednak my potrzebujemy troszeczkę wiecej czułosci i uwagi niż oni..ale "widziały galy co brały":)..chciali być żonkosiami niech teraz o nas dbają nie?:)Uśmiechu Ci zycze i uzdrowienia relacji miedzy Wami:)!
a Ty Malinko -skarbie-zdrowiej nam! i wspieraj babcie...wszytko będzie dobrze!Dbaj o siebie!(Was:)Dużo zdrówka Wam zycze!!!

Cześć babeczki!! Jaka piękna niedziela!! :) Mój ostatni dzień wolności przed koszmarem szóstego roku!!! Zrobiłam rano test owulacyjny i...... dalej nic!!!!!!! Dziwna sprawa :-/ Co o tym myślicie? Czy to może być objaw cyklu bezowulacyjnego? Test robię od razu po wstaniu z łóżka. No nie wiem co to :(

Witaj Nemezis. Piękna niedziela?? Może u was, u nas brzydko, pochmurnie. Jedyny pozytyw, że nie trzeba dzisiaj do pracy iść :)
Jak przeczytałam - 6 rok studiów, to mi gęsia skórka przeszła...brrr. Ty to kobito masz zdrowie tyle się męczyć na tej uczelni. Hihi :D
Jeżeli zaś chodzi o testy owulacyjne, to ja mam jakoś do nich takie podejście... hmm..jak to określić. Nie wierzę za bardzo w nie. Często słyszę, że nie pokazują nic. I aż mi się nie chce wierzyc, że tyle dziewczyn nie ma owulacji. Uważam, że to wyrzucanie pieniędzy. Aczkolwiek rozumiem, że człowiekowi zależy na tym,żeby wiedzieć kiedy jest ta chwila i szuka róznych sposób na to. Sama chyba jednak nie skuszę się na te testy.

reklama
:) nie sugeruj się tak bezwzględnie tymi testami ja go robiłam tylko raz i też nie pokazł, że mam owulację a po 2 tygod od" przytulania" a wiem , kiedy "to się stało" okazało się , że będziemy szczęśliwymi rodzicami...a wię cnie przejmuj się zą tak bardzo i poświęć swoją uwagę tym miłym chwilom , odpręż się, posłuchajcie fajnej muzykii "przytuljcie się" - Pozdrawiam

Do góry