reklama
Nemezis
Fanka BB :)
Witam kochane! Wpadłam na chwilę bo lecę pisać artykuł do miesięcznika akademii medycznej i naraz nacierać kaczkę, bo robię na jutrą pieczoną z jabłakami. Kogo wyśledziłam że o coś mnie pytał to odpisałam na priv. sprzawdźcie i proszę też - jeśli macie jakieś pytania konkretnie do mnie to piszcie na priv, bo czasem nie nadążam z czytaniem tego co jest na forum na bieżąco!!!
Kochane - u mnie chyba nic nie będzie. Mam ciągle kłótnie z mężem. Jestem w 100% zestresowana, mam doła , test owulacyjny został mi już tylko jeden na ten cykl a dalej nie ma dwóch kreseczek. Zwątpiłam. Chyba nie mam ze stresu owulacji. Buuuuuuuuuuuuu
Kochane - u mnie chyba nic nie będzie. Mam ciągle kłótnie z mężem. Jestem w 100% zestresowana, mam doła , test owulacyjny został mi już tylko jeden na ten cykl a dalej nie ma dwóch kreseczek. Zwątpiłam. Chyba nie mam ze stresu owulacji. Buuuuuuuuuuuuu
A
Agnezzz
Gość
malinko duzo zdrowka zycze, wygrzej sie i dbaj o siebie, a raczej o was bo sama juz nie jestes
Nemezis, moze rzeczywiscie warto sobie na chwile odpuscic i wyjasnic sobie sprawy z mezem. Poswieccie moze sobie wiecej czasu na rozmowe, zebyscie zrozumieli dokladnie swoje wzajemne oczekiwania. Mam nadzieje, ze wkrotce wszystko sie ulozy.
Nemezis, moze rzeczywiscie warto sobie na chwile odpuscic i wyjasnic sobie sprawy z mezem. Poswieccie moze sobie wiecej czasu na rozmowe, zebyscie zrozumieli dokladnie swoje wzajemne oczekiwania. Mam nadzieje, ze wkrotce wszystko sie ulozy.
A
Agnezzz
Gość
No mam nadzieje, ze sie ulozy. Jednak lepiej by bylo gdybyscie sami to sobie ulozycli, a nie samo sie ulozylo. Niedomowienia sa najgorsze, potem narastaja pretensje bo kazdy mysli cos innego niz to co bylo intencja drugiego i problem gotowy.
Glowka do gory !!!
Glowka do gory !!!
Nemezis zgadzam się z Agutek - "samo" to się nic nie rozwiązuje... A nieprzegadane problemy kiedyś i tak wypłyną. Wiem, że czasem ciężko - łatwiej przemilczeć, przeczekać. Tylko to do niczego nie prowadzi. Ja przynajmniej tak sądzę - zawsze wolałam znać najgorszą prawdę, niż żyć w niepewności. Nie zazdroszczę Ci... Mam nadzieję, że rozwiążecie Wasze problemy
Nemezis
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny !!!!!!!!! jesteście kochane. Najgorzej że nie mam kiedy z nim porozmawiać bo nasz dzień wygląda tak: Łukasz wstaje o 6:20 i leci do pracy, wraca ok 16 połyka obiad i albo śpi albo jedzie doglądać budowy po czym albo wraca z budowy albo wstaje - zjada kolację i niezależnie od tego co robił wcześniej idzie spać. Po czym wstaje 6:20 do pracy itd. Nie mam już siły i chęci. Próbowałam rozmawiać, ale to mało daje.Z resztą jak mu mówię, że czuję się niekochana i niepotrzebna, że jestem okropnie samotna i że on mi w ogóle już nie poświęca czasu i uwagito kwituje to krótko "Wymyślasz".
Cóż, faktycznie średnio to brzmi... Niemniej, my kobitki mamy cudną zdolność zmuszania tych tępawych facetów do zatrzymania się i pomyślenia chwilkę o czymś więcej niż praca i codzienność. Wierzę, że Ci się uda - bo długo tak nie pociągniesz A teraz potrzeba Ci raczej spokoju i komfortu psychicznego - inaczej, sama wiesz jak będzie z zafasolkowaniem...
A swoją drogą - to popołudniowe spanko nadaje się świetnie do "wykasowania" na te potrzeby
A swoją drogą - to popołudniowe spanko nadaje się świetnie do "wykasowania" na te potrzeby
reklama
S
Sol
Gość
Nemezis- ułoży się z czasem, wierzę w to. Ja miałam kiedyś podobną sytuację - miłość na odległość, ale jak wkońcu to ja zaczęłam być nieosiągalna i nie miałam dla niego czasu, to się zmieniło i w przeprosiny dostałam śliczny bukiet czerwonych róż.
A ja właśnie sobie prysznic wzięłam i strasznie mnie brzuszek rozbolał Boli okrutnie i nie mam siły nic robić - chyba się czymś przytrułam i boli mnie jeszcze przez @
Buziaczki dziewczynki i miłych snów z przytulankami życzę
A ja właśnie sobie prysznic wzięłam i strasznie mnie brzuszek rozbolał Boli okrutnie i nie mam siły nic robić - chyba się czymś przytrułam i boli mnie jeszcze przez @
Buziaczki dziewczynki i miłych snów z przytulankami życzę