reklama
Wiesz co Ola - ja myśle że to przejściowe, potem podobno nawet często ochota się nasila....Ja po owulacji tez mam tak zmiennie - parę dni nie mam nawet ochoty pomyśleć o seksie, a jak nagle mnie najdzie...i bardzo szybko mija Mąż generalnie biedny...
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
OLA,k JA NIE MAIALAM takiego problemu i narazie nie mam ale nie zmuszaj sie moze teraz potrzebujesz wiecej czulosci itp
m.a.l.i.n.k.a
nio to pogadaj z nim o tym ze teraz te jego dotychczasowe pieszczote do ciebie nie docieraja tak intensywnie i ze moglby sie bardziej postarac
m.a.l.in.k.o - wczoraj dałam "popalić" mężusiowi ...to chyba była burza hormonów we mnie..sama już nie wiem, ale jakoś nie odczuwalam przyjemności podczas"przytulania" ...mówię:Zrób tak...a On nadal po swjemu...Szok - jak do ściany!!!Ale potem przyszedł porozmawiać ze mną i powiedział, że bał się tak jak chciałam, że mnie będzie boleć i myślał , że musi być teraz ostrożny>>>a ja na to ,że jak byłam w cuiąży z córką to na to nie patrzył i było cudownie a teraz nagle zaczął się obawiać????I co ja mam myśleć?
Malinko!!!oczywiscie siostro kochana ze moesz!!!!!a u gina super!!!dzidzia rosnie!!!i to baaardzo!!! widzialam piekne serducho!!!ide na nastepna 25 pazdziernika!!
a mi niewolno bylo sie przytulac teraz juz mozna ale troszke sie boje i tez mam mniejsza ochote...ale wiem ze z II trymestrem w takich wypadkach sie to zmienia
a mi niewolno bylo sie przytulac teraz juz mozna ale troszke sie boje i tez mam mniejsza ochote...ale wiem ze z II trymestrem w takich wypadkach sie to zmienia
reklama
LANA
Gwiazdeczko tak jak piszą dziewczyny LUTEINA jest na recepte i jeśli jesteś ubezpieczona to koszt jednego opakowania tabletek do ustnych,które ja biore dowcipnie,ponieważ te dowcipne też istnieja ale są o wiele,wiele,droższe [30 tabl]-to 3,20 a bez ubezpieczenia niecałe 16 zł. :