reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dziewczyny mam problem czy po tym jak zaszłyście w ciążę zauważyłyście brak ochoty na seks? bo ja tak i martwię się tym....a nie chcę tego robić tylko dla tego, że tak trzeba...pomóżcie....

reklama
Wiesz co Ola - ja myśle że to przejściowe, potem podobno nawet często ochota się nasila....Ja po owulacji tez mam tak zmiennie - parę dni nie mam nawet ochoty pomyśleć o seksie, a jak nagle mnie najdzie...i bardzo szybko mija:) Mąż generalnie biedny...

malinko chociaż Ty mnie rozumiesz bo mój mąż był zdziwiony , że nie przeżyłam "tego" ....jego zdaniem było cudownie ale ja czuję że on robił to tylko dal siebie..

m.a.l.in.k.o - wczoraj dałam "popalić" mężusiowi ...to chyba była burza hormonów we mnie..sama już nie wiem, ale jakoś nie odczuwalam przyjemności podczas"przytulania" ...mówię:Zrób tak...a On nadal po swjemu...Szok - jak do ściany!!!Ale potem przyszedł porozmawiać ze mną i powiedział, że bał się tak jak chciałam, że mnie będzie boleć i myślał , że musi być teraz ostrożny>>>a ja na to ,że jak byłam w cuiąży z córką to na to nie patrzył i było cudownie a teraz nagle zaczął się obawiać????I co ja mam myśleć?

Malinko!!!oczywiscie siostro kochana ze moesz!!!!!a u gina super!!!dzidzia rosnie!!!i to baaardzo!!! widzialam piekne serducho!!!ide na nastepna 25 pazdziernika!!

a mi niewolno bylo sie przytulac:(:( teraz juz mozna ale troszke sie boje:(:( i tez mam mniejsza ochote...ale wiem ze z II trymestrem w takich wypadkach sie to zmienia:):)

reklama
Gwiazdeczko tak jak piszą dziewczyny LUTEINA jest na recepte i jeśli jesteś ubezpieczona to koszt jednego opakowania tabletek do ustnych,które ja biore dowcipnie,ponieważ te dowcipne też istnieja ale są o wiele,wiele,droższe [30 tabl]-to 3,20 a bez ubezpieczenia niecałe 16 zł. ::)

Do góry