reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
m.a.l.i.n.k.a oj...nie zamiera... jakoś nowych watków duzo... to pewnie dlatego.... a co u Ciebie? jak się czuje babcia? kiedy jedzie do sanatorium?

AXXA hej u mnie hmm czuje sie dobrze a babcia jako tako niedlugo maz wroci i bedziemy szli do niej do szpitala nie wiem co z tym wyjazdem bo ona niechca a na sile nie da sie nikogo zmusic

oj kopie jak zawodowy pilkarz:) hehe chcialabym juz wiedziec czy to ona czy on :) ajjj chyba pojde wczesniej na usg bo nie wiem czy wytrzymam do polowy pazdziernika

Siostrzyzko piekny suwaczek:):):)

Lana ja biore luteinke tylko od czasu jak dostalam plamien w ciazy!:) i tak pewnie jakos do 4 miesiaca:)czyli jeszcze jakis miesiac:) i Luteina to polski odpowiednik Duphastonu! duzo tansza wiec uwazam ze lepiej ja brac!

reklama
No co ty:):) niema za co!!!:)

Malinko a tak sobie...dzis mi sie sprzatac zachcialo i jestem teraz padnieta...zaraz ide si eklasc...i cos mnie zaczyna podbrzusze pobolewac:( ale to chyba macica juz sie rozciaga:) zauwazylam ze juz tak nie wymiotuje i snia mi sie ciasta po nocy:):) dlatego czekam dzielnie na ciasto ukochane od babci!!!:):) moze zaczne nawet jesc:)

Do góry