reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

A ja mam znowu dolek.Jak wiecie ta wstreciucha przyszla do mnie w czwartek dzisiaj juz jej nie ma.Jednak brzuch dalej mnie boli i piersi.W ogole byla jakas taka wyjatko bolesna.Nie rozumiem mojecgo ciala .zawsze bylo tak ze piesi mnie bolaly przed @ a jak dostalam to przestawaly.Teraz drugi cykl jest bardzo krotka bo praktycznie 2 dni i piersi dalej bola i sa wielgachne.Nie wiem co mam robic. Chyba jutro zadzwonie do lekarza i sie przebada, W/g mnie to nie jest noramalne. :)

reklama
MagdalenkaKol-idż skarbie do lekarza ,niech Cię przebada.A tak nawiasem mówiąc może jesteś w ciąży? robiłas może jakiś teścik ostatnim razem?-bo wiesz mozna mieć @ i zarazem być w ciąży tym bardziej ,ze masz takie kruciutkie te @ ::)

Magdalenko nie łap doła, dzisiaj jest babyboomowy dzień dobrego humoru :) więc nie możesz łapać doła!!!  Poważniej to idź do lekarza jeżeli się martwisz.  Tak dla uspokojenia siebie.

LANA ja biorę regularnie luteinę nie miałam żadnych negatywnych doświadczeń poza tym, że nadal nie mam fasolki  :mad: ale to nie wina luteiny  ;)

Jak bym miala czas to juz dzisiaj bym poleciala.Niestety za chwile jade do okupist a poznie do dentysty.Mysle za jak zadzwonie wieczorem to moze uda mi sie umowic z nim na jutro.Wiem tylko ze jak ostatnio robilam usg to mialam niewielkiego miesniaczka. Jednak on powiedzial zeby sie tym nie martwic.A moze jednak to przez to.Juz sama nie wiem co mam myslec.

Powiedzcie same, jak to sie teraz porobilo Dawniej kobiety nie miały takich róznych problemów z zajściem w ciąże. Nic nie musiały łykać i wogóle. To były czasy. A teraz jak czegoś nie łykniesz, to możesz zapomnieć o zafasolkowaniu....
No ale nadzieje zawsze trzeba mieć, no nie?!?
Macie może jakiś trik na zwiększenie wydzielania śluzu, bo ja od jakichś 2 m-cy mam trochę mało w dni płodne...
Cos, może bez recepty? Jakieś domowe sposoby?
Acha i jeszcze jedno, na jakiej wysokości od kosci biodrowej są jajniki? Cos mnie tak trochę pobolewa w prawym boku, i zastanawiam sie co to może być.Te moje bóle nie są stale,ale mam je nawet czasami w nocy. Jak położycie rękę na kości biodrowej i palce wyciagniecie w strone brzucha, tam mię boli. A może to jakaś cysta, albo co??????
Lena jaki wplyw ma luteina na zafasolkowanie????

Witaj gwazdeczko ;D a może to wyrostek Cie boli ? nie chcę straszyć ale on jest z prawej strony,a co do jajników to ból lubi promieniować a jajniki są na wysokości kości biodrowych,ciut niżej tak obok pachwin tak między tym a tym -ale zagmatwałam ale mam nadzieje ,że zrozumiałaś ::) ;D Na lepszy śluzik a bardziej na jego zwiększenie to bez recepty dziewczyny zachwalały wiesiołek są w postaci ziółek do picia i kapsułek do łykania.Luteina-ma mi pomóc w owulacji [ma być lepsza] a także w zagnieżdżeniu dzidzi ,podobno też pomaga w ciążach zagrożonych- zmniejsza ryzyko poronienia ,no i przy okazji reguluje cykle.Gwiazdeczko mam nadzieje ,że nic Ci poważnego nie jest ,bo może to jelita też z tamtej strony jakieś wzdęcia -a ból też może być bardzo silny z tego powodu.

reklama
Hej wam u mnie znowu okropnie z babcia spadla w nocy z lozka w szpitalu i rozbila glowe podejzewaja wstrzas mozgu ja juz padam

LILITH trzymam kciuki zeby jutro maluszek sie pokazal

Do góry