reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

axxa ja też to przeżywam...ból najgorszy jest wieczorem...ale fahowiec wytłumaczył mi, że macica się rozciąga i tak już musi być w sytuacjach kryzysowych 2x dziennie Neospe i czekać aż przejdzie. Bardzo dobrze Cię rozumiem...Myślę że to dzidziuś daje znak że jest już w tobie :)

reklama
Cześć dziewuszki wkońcu mam dziś dzień wolnego   ;D ,rano byłam z mężusiem u gina i zrobiłam powturną cytologie  wynik około dwóch tygodni ale wierzę ,że wszystko bedzie O.K- poprosiłam o pomoc w zajśćiu w ciąże ,mówie tej mojej gin.,że mineło 7 miesięcy i nic-pytam ,czy może przepisać mi luteine i przepisała dwa opakowania pod językowe ,ale mam brać dopochwowo od 11 dnia cyklu do 25 dnia dwa razy po jednej tabletce,i w nastepnym cyklu  a dokładnie między 12 a 14 dniem cyklu umówiłam sie z nią ale już prywatnie na monitorowanie mojego jajeczka czy wogóle mam owulacje.Super ,że dowiedziałam się o tej LUTEINIE,bo to właśnie od was o tym wiem ,a tak dali by mi duphaston za 60 zł. za 20 tabl.i nieżle bym sie spłukała,a tak za 30 tabl.zapłaciłam 3,20-niezła różnica -prawda?Czy któras z Was bierze może lutein? :)

Witajcie!!! dawno nie zagladalam bo wiecie jaks ie czuje:(:( no niestety:(:( ale jutro ide do gina wiec pewnie cos zaradzi!:)
Malinko uwazaj na siebie skarbie!!!tak sie martwie!

Lana ja biore Luteinke dopochwowo :)

lana nie nartw się ..lutinka na pewno pomoże!!!!

nie mogę zrobić aby suwaczek przesuwał się coś bredi że dopiero 3 tydzień jak to zmienić?

a jak sie czujecie albo czułyście po luteinie nie będąc w ciąży ,i czy też brałyście tą doustną dopochwowo i dwa razy dziennie? ::)

Witajcie dziewczyny! nie było mnie jakiś czas, bo pojechałam do Warszawy na koncert Stinga. Dziękuję serdecznie za wsparcie i słowa otuchy. Przed ślubem byliśmy rok zaręczeni i pół roku mieszkaliśmy razem. Wydawało sie, że jest już wszystko "dotarte", ale poślubie wyszły niezłe klocki. Myślę, tak ja i wy sugerowałyście, że to taka próba pokazania kto tu rządzi. Całe szczęście ten wyjazd troszkę nam pomógł. Gdzieś padło pytanie ile mamy lat, ja mam 24 Łukasz 25.

Olu.K Gratuluję!
Życzę spokojnej, zdrowej i radosnej ciąży!!! Oraz pomyślnego rozwiązania! Pozdrawiam Cię gorąco! Dbaj o siebie i przesyłaj nam regularnie serie fluidków!!!! ;D ;D ;D

reklama
Do góry