axxa ja też to przeżywam...ból najgorszy jest wieczorem...ale fahowiec wytłumaczył mi, że macica się rozciąga i tak już musi być w sytuacjach kryzysowych 2x dziennie Neospe i czekać aż przejdzie. Bardzo dobrze Cię rozumiem...Myślę że to dzidziuś daje znak że jest już w tobie
reklama
LANA
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki wkońcu mam dziś dzień wolnego ;D ,rano byłam z mężusiem u gina i zrobiłam powturną cytologie wynik około dwóch tygodni ale wierzę ,że wszystko bedzie O.K- poprosiłam o pomoc w zajśćiu w ciąże ,mówie tej mojej gin.,że mineło 7 miesięcy i nic-pytam ,czy może przepisać mi luteine i przepisała dwa opakowania pod językowe ,ale mam brać dopochwowo od 11 dnia cyklu do 25 dnia dwa razy po jednej tabletce,i w nastepnym cyklu a dokładnie między 12 a 14 dniem cyklu umówiłam sie z nią ale już prywatnie na monitorowanie mojego jajeczka czy wogóle mam owulacje.Super ,że dowiedziałam się o tej LUTEINIE,bo to właśnie od was o tym wiem ,a tak dali by mi duphaston za 60 zł. za 20 tabl.i nieżle bym sie spłukała,a tak za 30 tabl.zapłaciłam 3,20-niezła różnica -prawda?Czy któras z Was bierze może lutein?
Nemezis
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny! nie było mnie jakiś czas, bo pojechałam do Warszawy na koncert Stinga. Dziękuję serdecznie za wsparcie i słowa otuchy. Przed ślubem byliśmy rok zaręczeni i pół roku mieszkaliśmy razem. Wydawało sie, że jest już wszystko "dotarte", ale poślubie wyszły niezłe klocki. Myślę, tak ja i wy sugerowałyście, że to taka próba pokazania kto tu rządzi. Całe szczęście ten wyjazd troszkę nam pomógł. Gdzieś padło pytanie ile mamy lat, ja mam 24 Łukasz 25.
Olu.K Gratuluję!
Życzę spokojnej, zdrowej i radosnej ciąży!!! Oraz pomyślnego rozwiązania! Pozdrawiam Cię gorąco! Dbaj o siebie i przesyłaj nam regularnie serie fluidków!!!! ;D ;D ;D
Olu.K Gratuluję!
Życzę spokojnej, zdrowej i radosnej ciąży!!! Oraz pomyślnego rozwiązania! Pozdrawiam Cię gorąco! Dbaj o siebie i przesyłaj nam regularnie serie fluidków!!!! ;D ;D ;D
reklama