madziujka ja jestem bardzo wygodna... i dużo by pisac o tym kredycie... więc ponowię prośbę o numerek telefonu... nic nie szkodzi że to komórka... ja też tylko takowy posiadam... no chyba że nie chcesz ze mną rozmawiac... tro zrozumiem... ;D ;D
reklama
Madziujka ja mam kredyt hipoteczny też się bałam ale na razie nie jest źle ma go już 14 miesięcy, wzięłam go we frankach szwajcarskich i do tej pory jestem ciągle na plusie jak zaczynałam rata miała być 380 zł a nigdy nie przekroczyła tej kwoty a wręcz jest wciąz coraz mniej teraz zapłaciłam 335 zł też się bałam tak długiego okresu spłaty śmiałam się że go skończę spłacac jak mój synuś będzie miał 14 lat trochę co? no ale kto nie ryzykuje ten nie ma w życiu wszystko się może zdarzyć a próbować trzeba
A
Agnezzz
Gość
Dziewczyny, podziwiam was..bo ja się bałam wziąć taki kredyt. Ostatecznie w zakładzie pracy oferują nam kredyty mieszkaniowe na bardzo promocyjnych warunkach i na niego się zdecydowaliśmy. Gdyby nie to to nie wiem czy kiedykolwiek kupilibyśmy mieszkanko : Strasznie bałabym się tych 15 lat spłacania, bo pewnie na tyle byśmy wzięli.
Z drugiej strony macie rację - trzeba w życiu ryzykować, bo inaczej nic się nie osiągnie.
Madziujka, tak sobie myślę, że lepiej jak usuniesz swój nr telefonu z forum, bo może ktoś to wykorzystać. Lepiej wysłać go w prywatnej wiadomości
Z drugiej strony macie rację - trzeba w życiu ryzykować, bo inaczej nic się nie osiągnie.
Madziujka, tak sobie myślę, że lepiej jak usuniesz swój nr telefonu z forum, bo może ktoś to wykorzystać. Lepiej wysłać go w prywatnej wiadomości
A
Agnezzz
Gość
Nawet bardzo dużo osób z zewnątrz czyta, wystarczy spojrzeć ile gości jest na forum....a nie zawsze musi to być porządna kobitka, starająca się o dzidzię lub już ją mająca, niestety.... lepiej więc być ostrożnym.
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
co fkt to fakt
magdalenkakol
Fan(ka)
Agutek ma racje. Tylko Madziujka juz pewnie jest w domku .I tego nie zrobi.
Elżbietka
mother of two sons&angel
my tez ciągniemy kredyt hipoteczny, a ze w warszawie mieszkanie sa drogie, to jest troche tego kredytu :. rata około700-800 zł, zalezy od kursu franka
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
My tez keidys myslelismy o takim kredycie ale ja pesymistka wyszukalam same - i temat zostal zapomniany