reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH tobie to dobrze ja sie musze tylko z dzidzia grzac
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
NEMEZIS trzymaj sie cieplo
Madziuja
Ludki Cudki :o)
ALe mnie jedna laska wpienia. Ta o której pisałam wcześniej. Udaję pokrzywdzoną i obgaduje mnie strasznie jeju ale bym je durną gębę obiła. Próbuję mnie skłócić z moją przyjaciółką i przekabaić ja na swoją stronę co za popier...... wsiora. Ale jestem zła sorki
magdalenkakol
Fan(ka)
Madziujka jak ty bojowo nastawiona.Masz racje obij jej pyszczek i niech nie wtraca nosa w nie swoje sprawy.
Madziuja
Już mi przechodzi ale uwierzcię jak to mnie i boli i wkurza.
A tak z innej beczki, czy któraś z Was ma kredyt hipoteczny??? Bo my właśnie się zastanawiamy na kredytem na budowe domu ( szkieletowego więc nie tak bardzo drogi). Wogóle nawet nie wiem czy dostaniemy bo nasze dochody nie są duże. Ale napaliliśmy się strasznie bo strasznie ciężko nam wytrzymać w domu gdzie mieszkamy. Jak to plany mogę się zmieniać .....
A tak z innej beczki, czy któraś z Was ma kredyt hipoteczny??? Bo my właśnie się zastanawiamy na kredytem na budowe domu ( szkieletowego więc nie tak bardzo drogi). Wogóle nawet nie wiem czy dostaniemy bo nasze dochody nie są duże. Ale napaliliśmy się strasznie bo strasznie ciężko nam wytrzymać w domu gdzie mieszkamy. Jak to plany mogę się zmieniać .....
reklama
Madziuja
Mam tylko komórkę
To jest mój e-mail:
Miałaś go ??? To znaczy że szybko spłaciłaś? Ja bardzo się boję tych rat i tych dłuuuugich lat. Nigdy nic nie wiadoma. Ale muszę coś zrobić bo się udusimy. Wybraliśmy nawet domek nie za duży 117 m2.
To jest mój e-mail:
Miałaś go ??? To znaczy że szybko spłaciłaś? Ja bardzo się boję tych rat i tych dłuuuugich lat. Nigdy nic nie wiadoma. Ale muszę coś zrobić bo się udusimy. Wybraliśmy nawet domek nie za duży 117 m2.
Ostatnia edycja: