reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

AA LILITh siostrzyczko wiesz ta "ukochana" kumpela zaprosila mnie na dzis na swoje urodiznki oczywiscie jej odmowilam brrrrr jeszcze ma czelnosc pisac do mnie wredna dupa zaprzeproszeniem.a JEJ CHLOPACZEK jak go widzialam kotregos dnia na ulicy jak wracalam ze stacji to udal ze mnie nie zna a taki przyjaciel byl

reklama
A to bezczelna franca- :mad:na stos z nią - Malinka nie daj się ;D                                                                   A ja mam dzis na objadek gołąbki robiłam je dziś z samego rana ,mężulek też troszke pomógł -mniam pychotka dziś będą w sosiku grzybowym a jutro w pomdorowym -mniam ,mniam,ślinka mi już leci na samą myśl  :p :p :p ;D

Oj Malinko! nie daj sie!!!! tak to jest przyjaciol poznaje sie w biedzie!! wiec widac ze to nie byla przyjaciolka!! wiec olej ja i nie przejmuj sie !! ty teraz masz dzidzi masz meza i nas!!!! wiec takimi glupimi babami sie nie przejmuj!!!! i usmiech!!! :):):) i wiesz spuchlmi juz brzuszek na gorze :) hihi jak skoncze ten 8 tydzien to pokaze ci jak wyglada:)

LANA pyszny obiadek

LILITH no pewnie nie chce miec znia nic wspolnego. A z nim tym barfziej nie wiem jak wogole moj maz moglbyc o niego zazdrosny.Oki bede czekac na fotki a kiedy masz wizyte u gina 27?? dobrze pamietam?:p

Tak dobrze pamietasz!!! mam nadzieje ze dowiem sie cos ciekawego :) i zobacze juz moja kruszynke jak sie wyglupia:) teraz chyba mykam powoli bo na nieszczescie do tesciowej msimy pozniej isc...:( a ona nie wie o kruszynce jeszcze nic...i nie chcemy jej jeszcze nic mowic:) I ciesze sie ze sie nieprzejmujesz! teraz widac jacy ludzie sa falszywi!

malinka wyrywaj chwasty ze swego otoczenia :)

lilith słonko czekamy na Twoje zdjęcie w brzuszkach forumowiczek :) a może malinka też by się nam pokazała? :)

magdalenkakol ale żeś mi smaka narobiła na te krokieciki... mmmm i do tego barszczyk do popicia :)

Buziaki :)

Rany u mnie  z tą @ to znowu jakieś świry odchodzą-wczoraj troszeńke na wkładce, a dziś znowu nic -nie wiem co jest grane ,ale ostatnio też tak miałam a po kilku dniach poleciało i tylko trzy dzionki i koniec @-denerwuje mnie to już   albo niech leci albo wogóle niech da mi spokój na kilka ładnych miesiączków  :) Tak się mi jakoś te @ rozregulowały ,że chej

Misia ja wlasnie sobie popijam barszczyk i dla ciebie porcyjke tez przygotowalam :):) ale niestety bez krokiecikow...bo ja malo jem tylko ciagle pije....

No i pochwalilismy sie dzis tesciowej!! jaka byla szczesliwa! i jeszcze mowila ze jak byla na szkoleniu w warszawie i sie z rodzina widziala to sie jej pytali czy babcia nie zostanie a tu taka niespodzianka:):):)

Misia qja dzisiaj juz jnie mam ochotki na krokiety.Cos mi sie nic nie chce jesc .Mam na cos ochote ale jak juz to zrobie to mi przechodzi. :( :( :(
Lana a golabki tez bym zjadla takie w kapuscie wloskiej lub pekinskiej.Mniam mniam.Jak maz nie wyjedzie w tym tygodniu w deklegacje to zrobie.Pychotka :) :) :)

reklama
Do góry