reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Kamcia, prywatnie przyjmie, przyjmie, tylko zdjęcie musisz mieć.
mandrzejczuk, madzik, mam nadzieję, ze u mnie też już koniec kłopotów z tym paluchem.
jaipur, tak, promieniowało na cała stopę, ale dziś już nie boli, tylko pobolewa.

reklama
matusia - współczuje, teżmam od czasu do czasu problem z wrastającymi paznokciami, u mnie to rodzinne ze wzgl. na kształt płytki paznokcia i palucha. na zabieg bym sie jednak nie zdecydowała, sama sobie z tym radze, można sie też udac po pomoc do kosmetyczki.

Matusia mnie bolało od samego czytania. A już opis skrobania brrrrr! Mi kiedyś łyżeczkowali COŚ po usunięciu zęba pod ropą, też było skrobanie i dotąd mi się to śni! Oby tylko to było ostatni raz u Ciebie!

gag a dlaczego przez 6 miechów nie zajdziesz??

Kamcia Ty się nie daj podpuszczac gag- jej mąż pewnie wroci za 6mcy, stad ta "niemożność"(hm tylko coś mi nie pasuje- bo chyba na święta przyjedzie?)

nie będzie go do maja i nic sie nie zmieniło w tym temacie :-(

salsera....rozbroiłas mnie tym punktem G :-D

matusia...ogromnie wspólczuję :-(

Kochana ja nie wiem któryu mnie okres po porodzie, ale powiem Ci, że tak samo są mega obfite! bóle po porodzie ustąpiły:tak: jak masz jakieś wątpliwości to umawiaj się z ginem odrazu:tak: ale myśle że jest ok ;-)

aniu mi tez jeszcze nie uregulował sie okres, a tez mam już którys z kolei. leje sie ze mnie tez bardzo mocno, ale nie wyglada to jakos "nienormalnie". jajniki mnie jakby kłują. jeśli cos ciebie niepokoi to idź koniecznie do gina.

reklama
Aniu u mnie też około 5 okresów zaliczonych i raz właśnie po ok 22 dniach, i też są obfite i dziwne, ale już bezbolesne- nie to co pierwszy dzień zawsze przed ciążą gdzie się ratowałam ketonalem

Do góry