reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Kamcia, prywatnie przyjmie, przyjmie, tylko zdjęcie musisz mieć.
mandrzejczuk, madzik, mam nadzieję, ze u mnie też już koniec kłopotów z tym paluchem.
jaipur, tak, promieniowało na cała stopę, ale dziś już nie boli, tylko pobolewa.

reklama
matusia - współczuje, teżmam od czasu do czasu problem z wrastającymi paznokciami, u mnie to rodzinne ze wzgl. na kształt płytki paznokcia i palucha. na zabieg bym sie jednak nie zdecydowała, sama sobie z tym radze, można sie też udac po pomoc do kosmetyczki.

Matusia mnie bolało od samego czytania. A już opis skrobania brrrrr! Mi kiedyś łyżeczkowali COŚ po usunięciu zęba pod ropą, też było skrobanie i dotąd mi się to śni! Oby tylko to było ostatni raz u Ciebie!

gag a dlaczego przez 6 miechów nie zajdziesz??

Kamcia Ty się nie daj podpuszczac gag- jej mąż pewnie wroci za 6mcy, stad ta "niemożność"(hm tylko coś mi nie pasuje- bo chyba na święta przyjedzie?)

nie będzie go do maja i nic sie nie zmieniło w tym temacie :-(

salsera....rozbroiłas mnie tym punktem G :-D

matusia...ogromnie wspólczuję :-(

Kochana ja nie wiem któryu mnie okres po porodzie, ale powiem Ci, że tak samo są mega obfite! bóle po porodzie ustąpiły:tak: jak masz jakieś wątpliwości to umawiaj się z ginem odrazu:tak: ale myśle że jest ok ;-)

aniu mi tez jeszcze nie uregulował sie okres, a tez mam już którys z kolei. leje sie ze mnie tez bardzo mocno, ale nie wyglada to jakos "nienormalnie". jajniki mnie jakby kłują. jeśli cos ciebie niepokoi to idź koniecznie do gina.

reklama
Aniu u mnie też około 5 okresów zaliczonych i raz właśnie po ok 22 dniach, i też są obfite i dziwne, ale już bezbolesne- nie to co pierwszy dzień zawsze przed ciążą gdzie się ratowałam ketonalem

Do góry