reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

hmm, ja troche nie na temat, ale może któraś z Was spotkała się z czymś takim...
stwierdziłam, że zapytam najpierw Was, bo jak mam iść do mojej rodzinnej to jestem chora na sama myśl, bo zanim mi jakies skierowanie do specjalisty wypisze, to bedzie mnie chciała zbyć jakimiś bajeczkami (ostatnio, że promienie RTG przechodzą do mleka i dlatego nie dała mi skierowania do ortopedy...)

no więc mam taki problem. od czasu do czasu pojawia mi się straszny, przeszywający ból w stopie, kiedyś trwał ułamki sekund kilka razy dziennie, później zniknął i wczoraj po kilku miesiącach spokoju się pojawił. Myślałam, ze zwariuję, bo co chwilę mnie bolało przez kilka sekund, ale ból jest nie do zniesienia:no: krzyczę prawie przy tym (a przy porodzie byłam cicho hehe).
No i nie wiem, czy to jakas neuralgia, czy co... w necie nic konkretnego nie znalazłam. To nie skurcz, bo za krótko trwa wg mnie. Dodam, że na obcasach prawie wcale nie chodzę. Nawet nie wiem, do jakiego lekarza ewentualnie sie udać jak to nie zniknie.

Za miesiąc ide do ortopedy, to ewentalnie mu o tym wspomnę. A idę do niego, bo od porodu boli mnie nadgarstek, tzn. coś mi boleśnie przeskakuje przy niektórych ruchach.

ech... starość nie radość:sorry2:

reklama
lepi - ja powiem tylko, ze tez tak mam.... neuralgia na calego! jak nie stopka, to nozka, raczka, nadgrastki to kompletna masakra.. :(
..nie wiem.. po prostu chyba bolą mnie kości .. stawy.. bo sama nie mam pomyslu co to moze byc.. i mam nadzieje, ze nic powaznego bo wiele strasssssznychhhh chorob tak sie zaczyna czy przejawia walsnie. .:baffled:

Ze nie wspomne juz o plecach, kregoslupie!

lepi ja nie mam pijęcia ale moja kolezanka tu z ie jak opowiadałam jej o bólu nogi męża to mówiła mi ze ją właśnie bolała stopa(albo pięta) nie pamiętram dokładnie i się okazało że to ból promieniował od kręgosłupa, czwgo się nigdy by nie spodziewała
i mówiła że jak ją mąż masuje w odcinku lędźwiowym to ból nogi przechodzi..
dziwne ale mzoesz spróbować :-)

a ja też mam problem .. od jakiegoś czasu boli mnie kolano.. strzyka mi w nim jak ukucnę to nie mogę wytrzymać z bólu boi jakbby mi źle nachodziło i też nie mogę wyprostować nogi i napiąć mięśni w tym czasoie bo mnie całe boli:-(
nie upadłam na nie ani nic... to moze być woda w kolanie?

Nie wiem kamcia, ale kolana to skomplikowane stawy, więc na Twoim miejscu nie bagatelizowałabym tego.

swoją drogą jeden ma wodę w kolanach, a drugi cukier w kostkach:-D
to tak dla polepszenia nastroju;-)

Lepi ja nie chcę starszyc ale moja młodsza siostar miała kiedys uraz stopy i po kilku latach zaczęła ja bardzo bolec ta stopa, taki przeszywajacy ból przy stapniu, po licznych badaniach okazało się że ma tam guza:szok: wszyscy bylismy w szoku bo to było kilka miesięcy po tym jak mój tato zmarł na raka:-(, ale wracajac do tematu, wycięli jej to świństwo wyslani nawet na badania do USA bo wynik nie był jednoznaczny i po 3 msc okazała się że to nic groźnego, a nie chciałybyscie wiedziec co czułyśmy jak przeczytałysmy pierwszy wynik,moja mama osunęła się ma podłogę.
Dlatego Lepi koniecznie szoruj do lekarza i proś o prześwietlenie może byc przecież usg:-) no i dużo zdrówka

Ostatnia edycja:
Podejrzewam, że wszystkie nas czekają bóle nadgarstków od noszenia maluchów. Ja już nie liczę, a Mężuś już się nie dziwi jeśli mam zawiniętą rękę

reklama
Do góry