reklama
A ja dzisiaj byłam w pracy, załatwiłam sobie wychowawczy do końca czerwca, teraz tylko jeszcze muszę podjechać do urzędu gminy tam załatwić formalności. Bardzo się cieszę, że w domciu z córą posiedzę jeszcze pół roku . Bałam się, że będa na mnie krzywo patrzeć w pracy, ale na szczęście pani dyrektor była bardzo miła i wyrozumiała, żadnych problemów nie będzie robić.
U mnie szykują się zmiany, zmiany, zmiany... :-)
Zwalniam się z mojej dotychczasowej pracy, do końca lutego mam urlop, a potem rozwiązanie umowy, a od kwietnia zaczynam pracę w moim zawodzie, co prawda na 1/4 etatu, ale póki co, mi to pasuje, bo będę miała dużo czasu dla dzieci. A pracować będę w lecznicy weterynaryjnej. Powoli spełniaja się moje marzenia. Jak urodziłam Julkę, to nigdzie nie mogłam znaleźć pracy w lecznicy na etat, a teraz proszę :-)
Zwalniam się z mojej dotychczasowej pracy, do końca lutego mam urlop, a potem rozwiązanie umowy, a od kwietnia zaczynam pracę w moim zawodzie, co prawda na 1/4 etatu, ale póki co, mi to pasuje, bo będę miała dużo czasu dla dzieci. A pracować będę w lecznicy weterynaryjnej. Powoli spełniaja się moje marzenia. Jak urodziłam Julkę, to nigdzie nie mogłam znaleźć pracy w lecznicy na etat, a teraz proszę :-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Marrtrudo to fajnie, że bedziez pracowała w zawodzie i bedziesz robiła to co lubis, bo to jest najważniejsze
Cieszę się, że zmieniam pracę, ale jednocześnie się boję, bo ja wogóle boję się zmian...
A będę pracowała w lecznicy w Grodzisku Mazowieckim, ale to tylko 1/4 etatu, więc będę 1-2 razy w tygodniu :-)
W każdym razie służę pomocą Waszym milusińskim :-)
A będę pracowała w lecznicy w Grodzisku Mazowieckim, ale to tylko 1/4 etatu, więc będę 1-2 razy w tygodniu :-)
W każdym razie służę pomocą Waszym milusińskim :-)
reklama