reklama
Renee wścibska ciotka mi się włączyła - jak nie chcesz to nie odpowiadaj - gdzie konczyłaś studia i gdzie Tobie się udało zaczepić po filozofii?
Mju kończyłam filozofię na Uniwersytecie im. Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, a udało mi się zaczepić po znajomości;-) :-) w miejscu, które z filozofią nie ma nic wspólnego . Pracuję w Ośrodku Pomocy Społecznej z osobami chorymi psychicznie, w większości na schizofrenię. Nie jest to szczyt moich marzeń zawodowych , tym bardziej że robiłam podyplomówkę z księgowości i myślałam, że raczej pójdę w tym kierunku, ale cóż filozofów nigdzie nie chcą . Robota nie jest najgorsza, no i mam zajefajnych ludzi w pracy, wszyscy są bardzo.......hhmm.......specyficzni, jakby filozofię kończyli
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Jejku, ja też nie wyobrażam sobie powrotu do pracy ale na szczęście to jeszcze długo bo macierzyński mam do 15 marca i jeszcze 40 dni zaległego urlopu.... także powrót gdzieś pod koniec maja ale nie wiem jak to będzie... postaram sięjeszcze karmić piersią - zawsze to 1,5 godziny mniej....
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A ja Bogu dziekuje, że mam taką sytuację iż mogę sobie pozwolić na siedzenie z dziećmi na wychowawczym
kanga_aga
Fanka BB :)
Agus ja niewiele óźniej i tez od razu z grubej rury ale sama chciałam,bo pieniążki niestety są potrzebne żeby żyć
chcieć to ja nie chcę ale nie mam wyjścia :-(
niestety..
reklama