agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jak to dobrze (z jednej strony - tej wiekszej ;-) ),ze nie trzeba nigdzie wracac ufff.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luczynko-wiem coś o tym!;-)A ja na szczescie nie pracuje nigdzie na stale wiec nie musze zostawiac mojego Malenstwa z nikim obcym. Jendak od przyszlego weekendu wracam na studia :-( Fakt ze tylko co drugi weekend piatek-sobota ale dla mnie to i tak koszmar, zostawiac Oliwke z tesciowa na dwa cale dni :sick: Tym bardziej ze ona uwaza ze dziadkom wolno rozpuszczac dziecko do granic no i co do pogladow na temat ubierania i karmienia dziecka kompletnie sie nie zgadzamy bo ona ma jescze te sprzed 30 lat no oi co chwilke sie scinamy, obawiam sie wiec ze moze mi zepsuc dziecko nawet tymi kilkoma godzinami w miesiacu, eh...