reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

Monia nic mi nie mow!! nie wyobrazam sobie porodu bez gazu:no::no:

Widze ze jestes z Pily, ja w PL mieszkam w Gorzowie Wlkp. w lubuskiem i bylam kilka razy u was:tak::tak: w Gorzowie rodzila kolezanka, za porod musiala zaplacic niby jakas cegielke :dry: i miala swoja polozna - za 200zl...ale to tak prywatnie ja brala...

ja lezalam w Pl w 8 tygodniu na podtrzymaniu i koszmarnie wspominam pobyt w tym szpitalu:no::no:

reklama
U nas za poród rodzinny nic sie nie płaci, był ze mną cały czas Hani tata i jego mama położna, ale prywatnie, bo ona nie pracuje w tym szpitalu. Za to za salę rodzinną już trzeba płacić 300zł, i ja taką miałam (ale że po znajomości to za darmo) i wcale nie byłam zadowolona:no:. Wolałabym 100 razy salę z innymi mamami. Nie było nawet pstryczka, żeby zadzwonić po pielęgniarę czy położną, a wiadomo, że nie zawsze ktoś u mnie był. Musiałam mieć cągle drzwi otwarte i jak ktoś szedł na korytarzu to krzyczałam na niego, żeby kogoś zawołał:angry::angry:. Żenada!!!

Wiem że nie w temacie- ale jaki Żywa ładny podpisik sobie strzeliła, no no no.:-D:tak:

Oj wiecie, to jest bez sensu, niby się płaci składki, a guzik z tego się ma, bo wszystko się załatwia prywatnie, a jak już szpital, to w każdym co innego. Powinna być jakaś ustawa, regulująca opłaty przy porodzie i kropka.

U nas w szpitalu tez było powiedziane ze poród rodzinny kosztuje 100zl...ale pózniej jak przyszło co do czego i chcieliśmy zapłacić to położna powiedziała nam że nie trzeba:no:

Monia nic mi nie mow!! nie wyobrazam sobie porodu bez gazu:no::no:

Widze ze jestes z Pily, ja w PL mieszkam w Gorzowie Wlkp. w lubuskiem i bylam kilka razy u was:tak::tak: w Gorzowie rodzila kolezanka, za porod musiala zaplacic niby jakas cegielke :dry: i miala swoja polozna - za 200zl...ale to tak prywatnie ja brala...

ja lezalam w Pl w 8 tygodniu na podtrzymaniu i koszmarnie wspominam pobyt w tym szpitalu:no::no:

ale numer:szok: ja też jestem z Gorzowa:tak::-)

aco do opłat to po prostu bez komentarza, bo ręce mi opadają jak śłyszę te ceny:-( Wstyd,żeby kobieta, która chce godnie rodzić na końcu dostawała rachunek, który wcale nie jest mały.:sorry2:

reklama
własciwie to na ślubnych zdjęciach wyglądam trochę inaczej niż na co dzień:-p
mieszkałam na os. Staszica:tak:.Pewnie wiesz gdzie to :-p

Do góry