reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

Skakanka ja tez mam taka blokade. Wczesniej bylo gorzej i zawsze jak zaczynalismy to mnie bolalo. Teraz jest lepiej ale do tego co bylo przed ciaza to jeszcze brakuje. Mysle ze to jest kwestia szwu byc moze potrzeba czasu aby wszystko wrocilo do normy.:-(

reklama
Dziewczyny, ja też czasem odczuwam lekki ból w podbrzuszu podczas stosunki, ale nie zawsze. Nie wiem od czego to zależy. Może jak jestem zbyt spięta to wtedy mnie boli, a jak całkowicie poddam się chwili to już nie boli, nie wiem :no:

Monika ja nei w podbrzuszu tylko na wejsciu.A swoja droga na pewno jakbym byla mniej spieta albo miala wieksza ochotke albo raczej jakakolwiek:baffled::crazy:to by mnie mniej bolalo..Ale odczuwam to w ten sposob jakbym byla za ciasna a to przeciez niemozliwe po dwoch porodach:-D

Skakanka postaram się spytać gina. No chyba nie jest to jakaś poporodowa przypadłość występująca raz na 1000 porodów. :szok:
Choć powiem Ci, że im dalej od porodu, tym mniej boli. Ale boli... :no::angry:

Ja byłam dziś u gina, wszystko oki, niestety nie pobrał mi cytologii, bo zamiast za pobranie to się za badanie zabrał. Trudno, zaś pójdę i na wiosnę zrobię.
Za to Skakanko pytałam i stwierdził, że widocznie jest jeszcze nie do końca rozpuszczony szew, który mnie uwiera, ale to minie jak się rozpuści.

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ... ale wstyd :sorry2::sorry2::sorry2:, a myślałam, że nikt nie zauważy, że jestem spóźniona :eek: .... Mariolka ... że też Tobie nic nie umknie :-D;-)???
No to jutro będzie moja relacja ... już na bank :sorry2:

Do góry