reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

reklama
Podziwiam was dziewczyny a szczegolnie ciebie Lorien ze po tym wszystkim myslisz juz o drugim dziecku. Czytajac wasze opisy pomyslalam sobie ze u nas jednak bylo calkiem inaczej. Nawet nie wiedzialam ze mozna w trakcie porodu pojsc pod prysznic, skakac na pilce zeby przyspieszyc porod i robic rozne inne rzeczy aby jakos to zniesc.

Monika jak nie zapomnę spytać, dam znać :tak:;-)

No właśnie Skakanka taka jakaś blokada w środku, też to czujesz? potem jak się 'rozmasuje' to jest lepiej. O co chodzi? :szok::no::eek:

Antenka jak to, nie proponowali Ci tego wszystkiego? To gdzie rodziłaś?:angry:
Opisz...:tak:;-)

Dziewczyny jak tylko znajde chwilke czasu to opisze moj porod na razie z czasem krucho wiec tylko wpaam troszke poczytam ale i tak ze wszystkim sie nie wyrabiam.

dobrze, że całkiem nie zaszyli ... ;-)
gupio sie zapytam:-Dsadzisz,ze mnie zszyli za bardzo i dlatego tak ciasno:confused:;-)bo ja juz sama nie wiem...
Lorien a nie wiem czy to blokada czy nie blokada ...a moze no ale kurcze boli troche no i faktycznie potem w trakcie;-) przestaje bolec..Ale tylko my mamy cos takiego;-)moze musimy sie leczyc albo co;-)

Skakanka ... już się tak nie napinaj, przecież żartowałam. A tyak serio serio to też czułam te "blokadę", ale małż się nie poddawał i pracował zajadle, aż ustąpiło w zasadzie kilka tygodni temu

reklama
Do góry