reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Porody :)

reklama
Podziwiam was dziewczyny a szczegolnie ciebie Lorien ze po tym wszystkim myslisz juz o drugim dziecku. Czytajac wasze opisy pomyslalam sobie ze u nas jednak bylo calkiem inaczej. Nawet nie wiedzialam ze mozna w trakcie porodu pojsc pod prysznic, skakac na pilce zeby przyspieszyc porod i robic rozne inne rzeczy aby jakos to zniesc.

Monika jak nie zapomnę spytać, dam znać :tak:;-)

No właśnie Skakanka taka jakaś blokada w środku, też to czujesz? potem jak się 'rozmasuje' to jest lepiej. O co chodzi? :szok::no::eek:

Antenka jak to, nie proponowali Ci tego wszystkiego? To gdzie rodziłaś?:angry:
Opisz...:tak:;-)

Dziewczyny jak tylko znajde chwilke czasu to opisze moj porod na razie z czasem krucho wiec tylko wpaam troszke poczytam ale i tak ze wszystkim sie nie wyrabiam.

dobrze, że całkiem nie zaszyli ... ;-)
gupio sie zapytam:-Dsadzisz,ze mnie zszyli za bardzo i dlatego tak ciasno:confused:;-)bo ja juz sama nie wiem...
Lorien a nie wiem czy to blokada czy nie blokada ...a moze no ale kurcze boli troche no i faktycznie potem w trakcie;-) przestaje bolec..Ale tylko my mamy cos takiego;-)moze musimy sie leczyc albo co;-)

Skakanka ... już się tak nie napinaj, przecież żartowałam. A tyak serio serio to też czułam te "blokadę", ale małż się nie poddawał i pracował zajadle, aż ustąpiło w zasadzie kilka tygodni temu

reklama
Do góry