reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

Lorien jestem pod WIELKIM wrazeniem:szok:jaka bylas dzielna, wycierpialas wiecej niz wiekszosc z nas:-(I szczerze nadal nie rozumiem czemu kobiety musza tak cierpiec..ja bym nie mogla byc polozna:szok:i patrzec na to jak sie babki mecza.I wcale mi sie nie wydaje,ze sie zapomina ten bol...sory za opinie;-)
I mam takie pytanie czy myslicie juz;-)o rodzenstwie dla swoich dzieci;-)?

reklama
Ja bym chciała za jakieś 3 lata urodzić drugie dziecko - dziewczynkę małą Gracjankę :-D Za to Maciej chciałby żebym już zaszła w ciążę :szok::-( Ale nie daję się zafasolkować :-D:-D:-D:-D:-D

a ja szybkos sobie potrafie przypomniec;-)co nie znaczy,ze nie bylabym w stanie przejsc jeszcze raz tego samego gdybym marzyla;-)o 3cim dziecku

Lorien jestem pod WIELKIM wrazeniem:szok:jaka bylas dzielna, wycierpialas wiecej niz wiekszosc z nas:-(I szczerze nadal nie rozumiem czemu kobiety musza tak cierpiec..ja bym nie mogla byc polozna:szok:i patrzec na to jak sie babki mecza.I wcale mi sie nie wydaje,ze sie zapomina ten bol...sory za opinie;-)
I mam takie pytanie czy myslicie juz;-)o rodzenstwie dla swoich dzieci;-)?

Ja cały czas mysle o nastepnym dzieciaczku i najchetniej juz bym zafasolkowala ale jak na razie nie moge bo cos sie kreci w temacie wyjazdu do stanow na dluzej wiec jeszcze poczekamy troche. Ale tak mnie korci jak patrze na ciezarne dziewczyny. :rofl2::tak:

Lorien, aż się spociłam zanim dobrnęłam do końca. Doskonale rozumiem co przechodziłaś, ja rodziłam 24 godziny, z czego ostatnie 12 podłączona byłam pod ktg, koszmar brrrrrrr:no:

reklama
Elma to dlatego ten suwaczek u ciebie?;-)

No właśnie jedziemy na miesiąc do Las Vegas (mamy tam znajomych) obadac teren bo mąż dostał tam propozycję pracy, zostaniemy w Polsce na pewno do końca 2008 roku bo mamy tu parę spraw do dokończenia. No i wszystko się w tym lutym wyjaśni czy będziemy wyjeżdżać czy nie. A nie chciałabym jechać do Stanów z dwójką dzieci i do tego z jednym zupełnie malutkim.

Do góry