reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Porody :)

Lorien jestem pod WIELKIM wrazeniem:szok:jaka bylas dzielna, wycierpialas wiecej niz wiekszosc z nas:-(I szczerze nadal nie rozumiem czemu kobiety musza tak cierpiec..ja bym nie mogla byc polozna:szok:i patrzec na to jak sie babki mecza.I wcale mi sie nie wydaje,ze sie zapomina ten bol...sory za opinie;-)
I mam takie pytanie czy myslicie juz;-)o rodzenstwie dla swoich dzieci;-)?

reklama
Ja bym chciała za jakieś 3 lata urodzić drugie dziecko - dziewczynkę małą Gracjankę :-D Za to Maciej chciałby żebym już zaszła w ciążę :szok::-( Ale nie daję się zafasolkować :-D:-D:-D:-D:-D

a ja szybkos sobie potrafie przypomniec;-)co nie znaczy,ze nie bylabym w stanie przejsc jeszcze raz tego samego gdybym marzyla;-)o 3cim dziecku

Lorien jestem pod WIELKIM wrazeniem:szok:jaka bylas dzielna, wycierpialas wiecej niz wiekszosc z nas:-(I szczerze nadal nie rozumiem czemu kobiety musza tak cierpiec..ja bym nie mogla byc polozna:szok:i patrzec na to jak sie babki mecza.I wcale mi sie nie wydaje,ze sie zapomina ten bol...sory za opinie;-)
I mam takie pytanie czy myslicie juz;-)o rodzenstwie dla swoich dzieci;-)?

Ja cały czas mysle o nastepnym dzieciaczku i najchetniej juz bym zafasolkowala ale jak na razie nie moge bo cos sie kreci w temacie wyjazdu do stanow na dluzej wiec jeszcze poczekamy troche. Ale tak mnie korci jak patrze na ciezarne dziewczyny. :rofl2::tak:

Lorien, aż się spociłam zanim dobrnęłam do końca. Doskonale rozumiem co przechodziłaś, ja rodziłam 24 godziny, z czego ostatnie 12 podłączona byłam pod ktg, koszmar brrrrrrr:no:

reklama
Elma to dlatego ten suwaczek u ciebie?;-)

No właśnie jedziemy na miesiąc do Las Vegas (mamy tam znajomych) obadac teren bo mąż dostał tam propozycję pracy, zostaniemy w Polsce na pewno do końca 2008 roku bo mamy tu parę spraw do dokończenia. No i wszystko się w tym lutym wyjaśni czy będziemy wyjeżdżać czy nie. A nie chciałabym jechać do Stanów z dwójką dzieci i do tego z jednym zupełnie malutkim.

Do góry