reklama
T
tynka
Gość
ja to wogóle olałam diete vitali, licze sobie tylko tym ich kalkulatorem spożyte kalorie, wychodzi mniej niz 1000 przeważnie. raz w ciągu 3 tyg zrobiłam 2000 w jeden dzień.
nie jem koalcji
nie chce mi się ćwiczyć
maleją mi cycki
prawie z krzesła spadłam no cóż Elka mąż będzie musiał na fuchę iść by dorobić na operacje albo sie pogodzić z losem ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
e tam nie jest zle
ja czesto przy misku zapominalam o sniadaniu albo obiadu nie jeadlam, dopiero jak szedl spac to kromy z majonezem wpieprzalam , a teraz jem tyle co zawsze tylko ze sklad posilkow inny :-) pierwszy dzien minal oki, kawe pilam na szybko bo sie spieszylam na plac zabaw, obiad zjadlam przed wyjsciem do pracy (mniam - jajka , szpinak i pomidor - ala salatka ) no i w pracy schab w ziolach z salata :-) no i spox ale teraz glodna jestem bo juz sie przyzwyczailam do wieczornego podjadania :-( no nic jesli was to interesuje to moge relacjonowac czy jeszcze zyje hehe :-)
ja czesto przy misku zapominalam o sniadaniu albo obiadu nie jeadlam, dopiero jak szedl spac to kromy z majonezem wpieprzalam , a teraz jem tyle co zawsze tylko ze sklad posilkow inny :-) pierwszy dzien minal oki, kawe pilam na szybko bo sie spieszylam na plac zabaw, obiad zjadlam przed wyjsciem do pracy (mniam - jajka , szpinak i pomidor - ala salatka ) no i w pracy schab w ziolach z salata :-) no i spox ale teraz glodna jestem bo juz sie przyzwyczailam do wieczornego podjadania :-( no nic jesli was to interesuje to moge relacjonowac czy jeszcze zyje hehe :-)
Karlam dwa razy robiłam kopenhaską, powiedziałam potem, że nigdy więcej, zawsze mi wróciło, a co się umordowałam to moje. A to żarcie, tfu!
Ela spadłam z krzesła. A tak na poważnie, to dlatego jeszcze nie przeszłam na vitalię, bo czuję, że nie przetrzymałabym. Dlatego tym bardzie gratuluję wytrwałym.
Ela spadłam z krzesła. A tak na poważnie, to dlatego jeszcze nie przeszłam na vitalię, bo czuję, że nie przetrzymałabym. Dlatego tym bardzie gratuluję wytrwałym.
Karlam1
Lorien jak dla mnie jadlospis mniam :-) hehe tylko tesknie za pieczywem a poza tym pycha :-) porcje moga byc duze mimo ze tak skromnie to wyglada, a co do powrotu kg to nie wiem , prezkonam ie neidlugo na wlasnje skorze, ale wiadomo jest ze po tej diecie nie wraca sie do starych nawykow wiec efekt powinien zostac :-)
Dla mnie zestawienie pomidora z jajkiem i szpinakiem, był nie do przyjęcia, albo ta kawa z rana, beeeeeee.
Dobrze że Tobie to smakuje, bo ja wprawdzie jadłam mniej po diecie, ale zupełnie różne od tego żarcie, więc jojo nastąpiło bardzo szybko.
Dobrze że Tobie to smakuje, bo ja wprawdzie jadłam mniej po diecie, ale zupełnie różne od tego żarcie, więc jojo nastąpiło bardzo szybko.
K
konto usuniete
Gość
już kojarzę tę dietę, też na niej kiedyś byłam i jakoś 5 dni wytrzyamałam
Karlam1
hehehe ja mam nadzieje dotrwac do konca i wierze ze mi sie uda chociaz ja kocham pieczywo i normalnie az mi slinka cieknie jak daje Misiowio buleczke albo jak kupuje chlebek dla meza :-)
reklama
Podziel się: