reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

ja to bym chciala coby mi malały.... nie miałabym takich problemów z garderoba na górną część ciała :-D

reklama
ja to wogóle olałam diete vitali, licze sobie tylko tym ich kalkulatorem spożyte kalorie, wychodzi mniej niz 1000 przeważnie. raz w ciągu 3 tyg zrobiłam 2000:szok: w jeden dzień.
nie jem koalcji
nie chce mi się ćwiczyć:sorry2:
maleją mi cycki:angry::wściekła/y:

prawie z krzesła spadłam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: no cóż Elka mąż będzie musiał na fuchę iść by dorobić na operacje albo sie pogodzić z losem ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

e tam nie jest zle
ja czesto przy misku zapominalam o sniadaniu albo obiadu nie jeadlam, dopiero jak szedl spac to kromy z majonezem wpieprzalam , a teraz jem tyle co zawsze tylko ze sklad posilkow inny :-) pierwszy dzien minal oki, kawe pilam na szybko bo sie spieszylam na plac zabaw, obiad zjadlam przed wyjsciem do pracy (mniam - jajka , szpinak i pomidor - ala salatka ) no i w pracy schab w ziolach z salata :-) no i spox ale teraz glodna jestem bo juz sie przyzwyczailam do wieczornego podjadania :-( no nic jesli was to interesuje to moge relacjonowac czy jeszcze zyje hehe :-)

Karlam dwa razy robiłam kopenhaską, powiedziałam potem, że nigdy więcej, zawsze mi wróciło, a co się umordowałam to moje. A to żarcie, tfu!
Ela
spadłam z krzesła. A tak na poważnie, to dlatego jeszcze nie przeszłam na vitalię, bo czuję, że nie przetrzymałabym. Dlatego tym bardzie gratuluję wytrwałym.

Lorien jak dla mnie jadlospis mniam :-) hehe tylko tesknie za pieczywem a poza tym pycha :-) porcje moga byc duze mimo ze tak skromnie to wyglada, a co do powrotu kg to nie wiem , prezkonam ie neidlugo na wlasnje skorze, ale wiadomo jest ze po tej diecie nie wraca sie do starych nawykow wiec efekt powinien zostac :-)

Dla mnie zestawienie pomidora z jajkiem i szpinakiem, był nie do przyjęcia, albo ta kawa z rana, beeeeeee.
Dobrze że Tobie to smakuje, bo ja wprawdzie jadłam mniej po diecie, ale zupełnie różne od tego żarcie, więc jojo nastąpiło bardzo szybko.

hehehe ja mam nadzieje dotrwac do konca i wierze ze mi sie uda chociaz ja kocham pieczywo i normalnie az mi slinka cieknie jak daje Misiowio buleczke albo jak kupuje chlebek dla meza :-)

reklama
Do góry