reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
no dobra Lorien, tobie wybaczam i dalej kocham ale zywa to sobie nagrabiła:wściekła/y::wściekła/y::no::no::crazy:oj źle z nią źle:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

dziewczyny odchudzjące się, mam do was pytanie - czy u was też tak jest, że waga spada, w obwodach niby też, ale tak naprawde nic nie widac tego po figurze? bo mnie spadło już niby 5 kg, w pasie jakies 6 cm,a brzuch ciągle tak samo duży

Ela - złudzenie apteczne - skoro w obwodzie talii masz - 6 cm.
Jedno jest pewne - sama dieta nie spowoduje, ze brzuch bedzie jędrny. Do tego trzeba jeszcze ćwiczeń.
najlepiej sprawdza się A6W, ale dla mnie jest za cieżkie.. dochodze do 14 dnia i wymiekam...

xandii a jak Ci idzie bujanie hulahop? sa efekty?

Abeja, ja doszłam do 15 dnia aW6 i dostałąm krwotocznej @ i musiałam przerwać. i wiecej mi się nei chce zaczynać:-D. chodze troche na basen. chyba zaczne robić brzuszki. bo ten fitness z vitalii to jakos mi nie pomaga:crazy:

reklama
No powiem ci ze u mnie brzuch zleciał aczkolwiek do sprężystości bardzo bardzo mu daleko:rofl2:
U mnie podobnie, zrobił się mniej odstający, ale trzęsąca się galareta została :zawstydzona/y:, bez ćwiczeń się nie obejdzie, ale jakoś weny mi brak :sorry2:.

Do góry