reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
dziewczyny dzisiaj pierwszy dzien diety kopenhackiej.... narazie jest dobrze :-) na sniadanie kawa, pije ja dopiero teraz bo wczesniej nie mialam czasu hehe :-) musze sie dzisiaj zwazyc zeby wiedziec z czym startuje tylko ze nie mam wagi hehe :-)

:) powodzenia.
Ja na vitali stracilam 5kg w 3 tygodnia, ale tez tego jakos specjalnie nie widze. :no:

no własnie aph, bo ty nam tu czajanke robisz :-)
ani cie nie umiem znaleźc na vitalii.

Wiecie co dziewczyny, ja zuje po ciuchach ze straciłam. Wiele gaci leci mi z tyłka. Jak patrze w lustro to tez widze galarete i z tym trzeba cos zrobic!
Od wczoraj stosuje się scisle do diety i mam nadzieje ze do wyjazdu na wakaje bedzie 60 :-) a wyjezdzam 28 czerwca. Czyli mam miesiąc na 6 kg z górką!

Karlam to zycze powodzenia i wytrwalosci:tak:,czytalam o tej diecie jest bardzo ....hmmmm jak to powiedziec:sorry2:...rygorystyczna,:baffled:, ta kawa z rana....i nic wiecej:szok:ja bym sciany gryzla:szok::-D:-D:-D,sama mam jeszcze 3 kg do zrzucenia ale jakos nie mam mobilizacji:baffled::sorry2:

wogole wszystkim dietujacym duzo sukcesow zycze:))

no własnie aph, bo ty nam tu czajanke robisz :-)
ani cie nie umiem znaleźc na vitalii.

Wiecie co dziewczyny, ja zuje po ciuchach ze straciłam. Wiele gaci leci mi z tyłka. Jak patrze w lustro to tez widze galarete i z tym trzeba cos zrobic!
Od wczoraj stosuje się scisle do diety i mam nadzieje ze do wyjazdu na wakaje bedzie 60 :-) a wyjezdzam 28 czerwca. Czyli mam miesiąc na 6 kg z górką!

ha bo ja sie dobrze zamaskowalam. :-D

Ja tez niby czuje, ze spodnie sa luzniejsze, z jednych bez rozpinania wychodze, ale chcialabym wiecej.
A co do stosowania sie do diety, to ja tak scisle stosowalam sie tylko tydzien, potem wyszla sprawa z Dziadkiem, wiec pare dni mieszkalam u Babci i tez kicha, a teraz, staram sie jesc obiady i kolacje takie jak pisza, ale sniadania cienko, bo niecierpie tych "trocin" a ilez mozna jesc bulke z szynka. :angry:

No ale najwazniejsze, ze jak narazie waga spada.
Ciezko mi wypic dziennie te wszystkie napoje co podaja + jeszcze 1,5l wody. Wypijacie tyle??

ja to wogóle olałam diete vitali, licze sobie tylko tym ich kalkulatorem spożyte kalorie, wychodzi mniej niz 1000 przeważnie. raz w ciągu 3 tyg zrobiłam 2000:szok: w jeden dzień.
nie jem koalcji
nie chce mi się ćwiczyć:sorry2:
maleją mi cycki:angry::wściekła/y:

reklama
ja to wogóle olałam diete vitali, licze sobie tylko tym ich kalkulatorem spożyte kalorie, wychodzi mniej niz 1000 przeważnie. raz w ciągu 3 tyg zrobiłam 2000:szok: w jeden dzień.
nie jem koalcji
nie chce mi się ćwiczyć:sorry2:
maleją mi cycki:angry::wściekła/y:

Normalnie jestes boska :-D:-D:-D

Do góry