reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
xmamuska ale ty fajnei wygladaz w tej bieliznie :-) nono powiem ci ze nie widac tej nadwaglowy , masz fajnei zbudowane cialko :-) ja mam gorzej bo od glowy do pasa no procz brzucha to wygladam na rozmiar 38 / 40 a ponizej zeber to 44 :-( do tego mam zaledwie 155 cm wzrostu i naprawde wyglada to koszmarnie :-( Xmama widze ze masz ladne nogi slonce :-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
to ja się dołaczam do zgrabnych dziewcząt, tzn zgrabnych ok 15 kg temu
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
xmamuska gratulacje!! kurde 6kg to na maxa sporo!!! i to w takim czasie??!! chyba też ją wykupie(tutaj prosze bez zbędnych komenatarzy) tyle, że ja bym chciała 4 kg schudnąć
MArtucha zamiast diety to troche mniej karpatki
Ale jak zobaczylam Twoje zdjecie to zauważylam, ze oprocz tych faldek na brzuchu to jeszcze nogi jakies takie grubasne . Nie no chyba masz jakas obsesje. Ja tez mam bmi 18 i niestety na brzuszku faldki, ale to przez to, ze tak jak ty opycham sie slodyczmi - nie moge bez nich zyc, a ćwiczyc mi sie nie chce. Swoja droga to na film niezły asortyment przygotowałyście sobie
No w mozgu to sie chyba wyprostowaly te fałdki.Martuchaa rzeczywiście masz fałdki, ale w mózguuuuuuuuuu
Xmama, Abejka wielkie gratki i Zycze dalszej motywacji - lato idzie wielkimi krokami
K
konto usuniete
Gość
xmamuska ale ty wygladasz super, masz fajne cycki !!! i tak jak Karlam napisała zgrabne nogi, a brzuch sobie zrzucisz na dietce, zresztą jesteś po dwójce dzieci!! a ja jestem wysoka i ten brzuch i boki wygladają okropnie przy moich mini cyckach tak więc chciałam juz całkiem zrzucić żeby mieć jakąś jedność z chromem spróbuje, podziwiam ciebie że tyle wytrzymałaś bez słodyczy(ja właśnie jem kiner bueno Nikusia)...
xmama powinnaś zmienić na seximama:-) kurde jak ja bym chciała takie cycki:-(
xmama powinnaś zmienić na seximama:-) kurde jak ja bym chciała takie cycki:-(
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Xmamuska ja tez sie dolaczam do pochwal. Przede wszystkim podziwiam Cie za silna wole, bo jej niestety brakuje. . A co do figurki to masz ja naprawde fajna, bo jestes zbudowana proporcjonalnie.
Dziewczyny prosze Was nierozwaljcie mnie, ja mam zgrabne nogi błahahahahah
Z cyckami się zgodze są fajne :-) i za nic w świecie bym ich niezamieniła, i powiem że nawet jak chudne to niemaleja:-) Uwielbiam je, zreszta nie tylko ja zrobie sobie zdjęcie z przodu i wrzuce wieczorkiem na zamknięty, wtedy zmienicie zdanie
Z cyckami się zgodze są fajne :-) i za nic w świecie bym ich niezamieniła, i powiem że nawet jak chudne to niemaleja:-) Uwielbiam je, zreszta nie tylko ja zrobie sobie zdjęcie z przodu i wrzuce wieczorkiem na zamknięty, wtedy zmienicie zdanie
reklama
Podziel się: