reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Martucha skoro ty masz zwałki to poświęce się i na chwilkę wrzucam swoje zdjęcie w samej bieliźnie i zobacz jak wyglądaja prawdziwe zwały, zdjęcie niewyrażne ale to co trzeba widać:baffled:

I co powiesz teraz o swoich fałdkach:baffled:

reklama
xmamuska ale ty fajnei wygladaz w tej bieliznie :-) nono powiem ci ze nie widac tej nadwaglowy , masz fajnei zbudowane cialko :-) ja mam gorzej bo od glowy do pasa no procz brzucha to wygladam na rozmiar 38 / 40 a ponizej zeber to 44 :-( do tego mam zaledwie 155 cm wzrostu i naprawde wyglada to koszmarnie :-( Xmama widze ze masz ladne nogi slonce :-)

xmamuska gratulacje!! kurde 6kg to na maxa sporo!!!:szok::szok::szok::szok: i to w takim czasie??!! chyba też ją wykupie(tutaj prosze bez zbędnych komenatarzy:-D) tyle, że ja bym chciała 4 kg schudnąć:tak:

MArtucha zamiast diety to troche mniej karpatki:-D:-D

Ale jak zobaczylam Twoje zdjecie to zauważylam, ze oprocz tych faldek na brzuchu to jeszcze nogi jakies takie grubasne :-p:laugh2::laugh2::-D:-D. Nie no chyba masz jakas obsesje. Ja tez mam bmi 18 i niestety na brzuszku faldki, ale to przez to, ze tak jak ty opycham sie slodyczmi - nie moge bez nich zyc, a ćwiczyc mi sie nie chce. Swoja droga to na film niezły asortyment przygotowałyście sobie:tak:

Martuchaa rzeczywiście masz fałdki, ale w mózguuuuuuuuuu :-D:-D
No w mozgu to sie chyba wyprostowaly te fałdki.

Xmama, Abejka wielkie gratki i Zycze dalszej motywacji - lato idzie wielkimi krokami:-D

xmamuska ale ty wygladasz super, masz fajne cycki !!! i tak jak Karlam napisała zgrabne nogi, a brzuch sobie zrzucisz na dietce, zresztą jesteś po dwójce dzieci!! a ja jestem wysoka i ten brzuch i boki wygladają okropnie przy moich mini cyckach:dry::baffled: tak więc chciałam juz całkiem zrzucić żeby mieć jakąś jedność:tak: z chromem spróbuje, podziwiam ciebie że tyle wytrzymałaś bez słodyczy(ja właśnie jem kiner bueno Nikusia:angry::wściekła/y:)...
xmama powinnaś zmienić na seximama:tak::-) kurde jak ja bym chciała takie cycki:-(

Xmamuska ja tez sie dolaczam do pochwal. Przede wszystkim podziwiam Cie za silna wole, bo jej niestety brakuje. :baffled::zawstydzona/y:. A co do figurki to masz ja naprawde fajna, bo jestes zbudowana proporcjonalnie. :tak:

Dziewczyny prosze Was nierozwaljcie mnie, ja mam zgrabne nogi błahahahahah
Z cyckami się zgodze są fajne :-) i za nic w świecie bym ich niezamieniła, i powiem że nawet jak chudne to niemaleja:no::-) Uwielbiam je, zreszta nie tylko ja :rofl2: zrobie sobie zdjęcie z przodu i wrzuce wieczorkiem na zamknięty, wtedy zmienicie zdanie:dry:

reklama
Xmamuśka ty wcale a wcale nie wyglądasz, żebyś ważyła tyle co masz na suwaczku, niejedna by ci cycków po dwójce dzieci pozazdrościła :tak::-D

Do góry