reklama
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Martuchaa,Ty oszalalas z tym odchudzaniem??? Gdzie Ty widzisz te oponki???? A ile mija droga ważysz???
K
konto usuniete
Gość
dziewczyny ja wam wrzuciłam tą fote żebyście zobaczyły mój brzuch i boki a nie
zresztą po tym już widze że wam nie przetłumacze!!! mam za dużo i już!!! przecież widzicie jak fałdki wystają
nawet nie mam co liczyć na wasz doping w zrzucaniu wagi!!!
agnieszka waże prawie 60kg!!!!
zresztą po tym już widze że wam nie przetłumacze!!! mam za dużo i już!!! przecież widzicie jak fałdki wystają
nawet nie mam co liczyć na wasz doping w zrzucaniu wagi!!!
agnieszka waże prawie 60kg!!!!
A
ania_zywa
Gość
waże prawie 60kg!!!!
Ja przed ciążą ważyłam 60kg i bardzo dobrze się czułam, tyle też chciałabym ważyć. Więc nam tu nie wkręcaj, bo jak Cię przełożę przez kolano, to zobaczysz.
Martucha, chyba kumam o co ci chodzi, tylko, że u Ciebi nie trzeba się odchudzać w sensie diety, ale poćwiczyć mięśnie brzucha, bo ci zwyczajnie mięśnie i skóra przez ciążę sflaczały i dlatego są takie. Na boczki (talię) polecam hula hop: żadne ćwiczenie tak nie wyrzeźbi tej okolicy- sprawdzone ! a dietę sobie daruj, bo nie będziesz zadowolona, brzuszek i talia nie zmienią wyglądu.
K
konto usuniete
Gość
xandi właśnie głównie o to, tylko, że np jak byłam teraz w szpitalu z Nikusiem to tego nie miałam(a tam prawie w ogóle nie jadłam z nerwów) a teraz jak siedzieliśmy z gipsem w domu przez ten miesiąc to ciągle jadłam i tyłam(prawie 4 kilo w 4 tygodnie!!!) dlatego chciałabym to zrzucić. Tez myslałam o ćwiczeniach ale jakoś nie moge się zabrać. spróbuje hula hop jak gdzieś dostanę
no i chce chociaż troche odstawić słodycze i chipsy
no i chce chociaż troche odstawić słodycze i chipsy
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Martucha, chyba kumam o co ci chodzi, tylko, że u Ciebi nie trzeba się odchudzać w sensie diety, ale poćwiczyć mięśnie brzucha, bo ci zwyczajnie mięśnie i skóra przez ciążę sflaczały i dlatego są takie. Na boczki (talię) polecam hula hop: żadne ćwiczenie tak nie wyrzeźbi tej okolicy- sprawdzone ! a dietę sobie daruj, bo nie będziesz zadowolona, brzuszek i talia nie zmienią wyglądu.
Popieram w 100%, na brzuszek raczej dieta Ci sie nie przyda.
K
konto usuniete
Gość
a to moje i mojej siorki wczorajsze zakupy na film to było wieczorem, w ciagu dnia zjadłam pół blachy karpatki(i oczywiście normalne posiłki)
Najgorsze że ja mam chyba uzależnienie od słodyczy bo jak nie zjem to cały czas o tym myśle itd.
reklama
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Ok wzysz 60 kg ale jestes z tego co widze wysoką kobitką.A jaki jest Twój BMI????
Podziel się: