reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Martuchaa kiedyś Ty z Oświęcimia nawiała? Jeśli przez Kęty jechałaś mogłaś mnie odwiedzić :laugh2::-p

kiepski żarcik
:szok::no:

reklama
dziewczyny ja wam wrzuciłam tą fote żebyście zobaczyły mój brzuch i boki a nie:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zresztą po tym już widze że wam nie przetłumacze!!! mam za dużo i już!!! przecież widzicie jak fałdki wystają:dry::dry::baffled::baffled:
nawet nie mam co liczyć na wasz doping w zrzucaniu wagi!!!

agnieszka waże prawie 60kg!!!!

Martucha, chyba kumam o co ci chodzi, tylko, że u Ciebi nie trzeba się odchudzać w sensie diety, ale poćwiczyć mięśnie brzucha, bo ci zwyczajnie mięśnie i skóra przez ciążę sflaczały i dlatego są takie. Na boczki (talię) polecam hula hop: żadne ćwiczenie tak nie wyrzeźbi tej okolicy- sprawdzone ! a dietę sobie daruj, bo nie będziesz zadowolona, brzuszek i talia nie zmienią wyglądu.

xandi właśnie głównie o to, tylko, że np jak byłam teraz w szpitalu z Nikusiem to tego nie miałam(a tam prawie w ogóle nie jadłam z nerwów) a teraz jak siedzieliśmy z gipsem w domu przez ten miesiąc to ciągle jadłam i tyłam(prawie 4 kilo w 4 tygodnie!!!) dlatego chciałabym to zrzucić. Tez myslałam o ćwiczeniach ale jakoś nie moge się zabrać. spróbuje hula hop jak gdzieś dostanę:tak:
no i chce chociaż troche odstawić słodycze i chipsy:tak:

Martucha, chyba kumam o co ci chodzi, tylko, że u Ciebi nie trzeba się odchudzać w sensie diety, ale poćwiczyć mięśnie brzucha, bo ci zwyczajnie mięśnie i skóra przez ciążę sflaczały i dlatego są takie. Na boczki (talię) polecam hula hop: żadne ćwiczenie tak nie wyrzeźbi tej okolicy- sprawdzone ! a dietę sobie daruj, bo nie będziesz zadowolona, brzuszek i talia nie zmienią wyglądu.

Popieram w 100%, na brzuszek raczej dieta Ci sie nie przyda. :no:

marta002hj2.jpg

a to moje i mojej siorki wczorajsze zakupy na film:wściekła/y::angry::no::no: to było wieczorem, w ciagu dnia zjadłam pół blachy karpatki(i oczywiście normalne posiłki)
Najgorsze że ja mam chyba uzależnienie od słodyczy bo jak nie zjem to cały czas o tym myśle itd.:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry