reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Martucha ale się uśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Tobie chyba Polski klimat zaszkodził ;-):-p ja tam nie widzę, żadnych fałdek :tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: laska z Ciebie chuda jesteś jak szczypiorek ;-)

No Martuchaa niezłe rarytasy, wiesz, chyba Cię trochę rozumiem, ja tak miałam w ciąży, nie umiałam sobie słodkiego odmówić, czego efektem jest mój wygląd obecny. Teraz jadam słodkie raz za czas, jak mnie bardzo ciągnie. To niedobrze tak dużo słodyczy jeść, cukrzyca i te sprawy, do tego niezdrowa Cola.... Spróbuj zastąpić słodycze owocami - na przykład jak zjesz kilogram winogron, to wtedy może nie będziesz już mogła patrzyć na słodkie.:tak: No i nie myślę tu o Twojej wadze, bo serio nie masz się z czego odchudzać, być może te 4 kilo, to nawet na plus dla Ciebie, ale o zdrowiu. tyle się mówi o zdrowym odżywianiu - ja staram się stosować, ale też różnie wychodzi.

agnieszka jak obliczałam BMI to mi jakos 18 wyszło i wiem że niby lekka niedowaga:confused::szok:
i pocieszyłaś mnie, że tez wcinasz takie zdrowe jedzenie:laugh2::laugh2: u mnie jeszcze dochodzi McDonalds, kebaby i jedzenie miastowe oraz majonez do wszystkiego:sorry2:

Lorien a u mnie odwrotnie bo ja w ciązy tak nie jadłam, same zdrowe jedzonko i jedynie co to ogórki kiszone i kapusta z takich rzeczy co nie mogłam wytrzymać:tak: z tym zastąpieniem owocami to raczej nie dam rady bo nawet nie dałam rady zastapić grześków czekoladowych tymi bez polewy:dry::baffled::angry::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze mam jedno pytanie bo moze brała któraś z was chrom albo coś takiego bo mi sie wydaje że mogę mieć niedobór i stąd ten pociąg do słodyczy:rofl2: na chipsy i słone mam mniejsze, kupuje tylko dlatego że musze czymś zagryźć słodkie:-)

Tynka Gratulacje, oby tak dalej :tak:
Martucha ty nie jesteś gruba i żadna dieta ci niepotrzebna, musisz ćwiczyć brzuszki wtedy skóra się napnie i wyrobią sie mięśnie:tak: niemasz co kasy tracić na diety bo i tak niepomogą:no:
A chrom biore ja, niewiem czy mi pomaga,ja się zawziełam i dziś 3 tydzień jak nic słodkiego do dzioba niebiore:no:

reklama
Ja na diecie vitalii zgubiłam w niecały miesiac prawie 4 kg. Gdybym sie sztywniej trzymała diety (bo zdarzaja mi sie modyfikacje) i do tego ruszała sie troche wiecej to pewnie byłoby lepiej. Ale ja i tak jestem zadowolna. Widze i czuję efekty i to nie tylko ja.
2 tyg temu kupiłam sobie atłasowe rybaczki. Rozmiar 42 i były w sam raz. Dzis lecą mi z tyłka i bez paska sie nie obejdzie. W talii mam i - 6 cm, w cyckach - 7 cm.
Musze tylko naprawde wziąść się za jakieś cwiczenia zeby na brzuchu zamiast wiszacej skory miec miesnie.

Do góry