reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Wszystkim odchudzającym się gratuluję, bo widzę po suwaczkach, że są jakieś efekty :tak:;-):-D

Właśnie Karlam, ja też chyba coś przeoczylam :baffled::-:)zawstydzona/y: Gdzie się przeprowadzasz?

Geperty Nikuś w podpisie jest boski :-D

reklama
Mi wyszło BMI 23,8 i piszą, że waga 61 kg jest właściwa do mojego wzrostu :szok: Chyba im na głowę padło :crazy::wściekła/y::angry: Ja się czuję jak słonica :crazy: Zresztą ostatnio ograniczyłam jedzenie i zamiast waga mi spaść choć o 1 kg to ona poszła do góry :baffled::wściekła/y::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba muszę zrobić sobie jakąś dietę :-(

Powiem Ci Monia tak ze BMI swoje a zycie swoje heheh...a wazne jak sie czuje z e swoja waga..przy moim wzroscie 160 nie moge wazyc 60 kg..czy nawet 55 bop sie zle czuje osobiscie..ale mam szwagierke,ktora wazy chyba 90 przy wzroscie 155 i jej wspolczuje..A tak w ogole Monia darze Cie wielka sympatia;-):-D

Powiem Ci Monia tak ze BMI swoje a zycie swoje heheh...a wazne jak sie czuje z e swoja waga..przy moim wzroscie 160 nie moge wazyc 60 kg..czy nawet 55 bop sie zle czuje osobiscie..ale mam szwagierke,ktora wazy chyba 90 przy wzroscie 155 i jej wspolczuje..A tak w ogole Monia darze Cie wielka sympatia;-):-D

Ja mam tyle samo wzrostu co ty i waga 50-52 kg to najlepsza waga jak dla mnie. Każdy kilogram więcej jest już zbyteczny.
A za sympatię dziękuję bardzo :tak::-D Ja ciebie też lubię i zresztą wszystkie cioteczki bez wyjątków :-D:-D:-D:-D:-D

Melduje wszem i wobec -6kg jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jeszcze 17 kg i będzie git:tak:
Abejka a jak u ciebie po dzisiejszym ważeniu ??

xmamuska gratulacje!! kurde 6kg to na maxa sporo!!!:szok::szok::szok::szok: i to w takim czasie??!! chyba też ją wykupie(tutaj prosze bez zbędnych komenatarzy:-D) tyle, że ja bym chciała 4 kg schudnąć:tak:

reklama
Do góry