reklama
Mi wyszło BMI 23,8 i piszą, że waga 61 kg jest właściwa do mojego wzrostu Chyba im na głowę padło Ja się czuję jak słonica Zresztą ostatnio ograniczyłam jedzenie i zamiast waga mi spaść choć o 1 kg to ona poszła do góry Chyba muszę zrobić sobie jakąś dietę :-(
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Powiem Ci Monia tak ze BMI swoje a zycie swoje heheh...a wazne jak sie czuje z e swoja waga..przy moim wzroscie 160 nie moge wazyc 60 kg..czy nawet 55 bop sie zle czuje osobiscie..ale mam szwagierke,ktora wazy chyba 90 przy wzroscie 155 i jej wspolczuje..A tak w ogole Monia darze Cie wielka sympatia;-)
Powiem Ci Monia tak ze BMI swoje a zycie swoje heheh...a wazne jak sie czuje z e swoja waga..przy moim wzroscie 160 nie moge wazyc 60 kg..czy nawet 55 bop sie zle czuje osobiscie..ale mam szwagierke,ktora wazy chyba 90 przy wzroscie 155 i jej wspolczuje..A tak w ogole Monia darze Cie wielka sympatia;-)
Ja mam tyle samo wzrostu co ty i waga 50-52 kg to najlepsza waga jak dla mnie. Każdy kilogram więcej jest już zbyteczny.
A za sympatię dziękuję bardzo Ja ciebie też lubię i zresztą wszystkie cioteczki bez wyjątków
T
tynka
Gość
Melduje wszem i wobec -6kg jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jeszcze 17 kg i będzie git
Abejka a jak u ciebie po dzisiejszym ważeniu ??
Gratulujemy
K
konto usuniete
Gość
xmamuska gratulacje!! kurde 6kg to na maxa sporo!!! i to w takim czasie??!! chyba też ją wykupie(tutaj prosze bez zbędnych komenatarzy) tyle, że ja bym chciała 4 kg schudnąć
reklama
Podziel się: