reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
tynka! gratulacje!

xmama, najlepiej rano i najlepiej bez ciuchów. No i najlepiej co tydzien o tej samej porze :)

tynka gratulacje!! widze ze postanowienie noworocznesie udalo:tak::tak:a co to za tabletki??

dziewczyny moja silna wola przegrala wczoraj z pizza, salatka z majonezem i rafaello:-) odwiedzila mnie ciezarna przyjaciolka(w sierpniu urodzi blizniaki) i nie moglam jej nie nakarmic i zostawic jej z tym wszystkim samej:-)

dzis tez juz zjadlam dwie rurki z czekolada do kawy:dry:

Tynka:szok:no to niezle 10kg gratulacje:-Dto ile teraz wazysz:-DNo wlasnie co to za tabletki :blink:
Martucha ale Ty chyba nie musisz sobie niczego odmawiac:blink:;-)

Tynka:szok:, gratuluję:tak:. Ty taka cicha woda jesteś, nic się nie pochwaliła a teraz rzuca tutaj hasło, że 10 kg mniej ma:-p:-D.
Martucha, a Ty się weź opanuj bo chyba z kości na ości chcesz schudnąć i Cię własne dziecko nie zauważy:laugh2:.

reklama
Martucha, a Ty się weź opanuj bo chyba z kości na ości chcesz schudnąć i Cię własne dziecko nie zauważy:laugh2:.

zywa zabilas mnie tym tekstem:-D:-D:laugh2:
moje dziecko od powrotu ze szpitala i tak przestalo mnie zauwazac, woli moja siostre bo ona sie z nim non stop bawi a ja siedze na bb:-)

Do góry