reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Ja też poczekam, za Antosiową:-p:-D.
Dziewczyny, trzymam kciuki za Was. Obyście po paru dniach nie straciły zapału:tak:.

Dzięki dziewczyny:tak:
Żywa ja się tak zaparłam że dziś nawet głodu nieczuje :no:
Mogła bym nawet kolacji nie jesc,ale to na chwile obecną:rofl2:
Powiem wam ze nawet pezed chwilka stanela na wage i pokazala 1 kg mniej niz wczoraj,ja wiem ze to narazie woda i toksyny sie wynosza z mojego organizmu ale fajnie tak jak waga wskazuje mniej,nawet brzuchol nie jest taki wielki i ociążały,a to dlatego że zjadła dziś tylko 2 posiłki, a nie jak zawsze 3 + podjadanie i słodycze:tak: Obiecałam sobie ze stane na wage dopiero w piatek,chyba ja wyniose do piwnicy:rofl2: odchudzanie stało sie moja obsesja, ja chyba sobie wiecej wkrecam ze musze schudnac:blink: Ale mam na tyle siły że bede dążyła do tego celu, mam w planach do wyjazdu nad moze schudnac min 6kg, choc wolala bym 10 kilo:tak:

xmamuska no to super!! cieszymy sie z twoich sukcesow, ja mocno trzymam kciuki abys wystapila nad morzem zadowolona z efektu(a to zawsze dodatkowa motywacja:tak:)

ja od jutra rezygnuje z chipsow i slodyczy bo troche z tym przesadzam(a zwlaszcza w ten weekend i teraz jak siedze w domu) wiec dolaczam sie do zdrowego odzywiania:-)

Kobietki gratuluje postepow!! ja zakupilam narazie tylko plan fitness, z dieta poczekam jak juz sie wyprowadze czyli za jakis miesiac, zagapilam sie z uaktywnieniem uslugi i zaczne dopiero od przyszlego poniedzialku :-) w sumie dobrze bo to akurat bedzie 14 i Michas skonczy 15 miesiecy, przynajmniej bedzie mi latwiej zapamietac kiedy rozpoczelam walke z kilogramami :-) o rany dziewczyny jak widze wasze suwaczki to wierzyc mi sie nie chce ze to tak sztbko dziala :-)

reklama
Dzieki Kochane za kciuki, naprawde są przydatne :tak:

Karlam a jak ida cwiczenia ??

Dziś mąż zabronił mi wchodzić na wage i schował ją,niemogłam sie powstrzynać i codziennie na nią właziłam:sorry2: wiec waze sie przepisowo czyli w piatek, tylko niewiem o jakie poze sie wazy,Abejka prosze o porade :-)

Do góry