reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
weź mnie nie denerwuj :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: ja już nie pamiętam jak smakuje rogalik z czekoladą:sorry2::zawstydzona/y:

smakuje bardzo:-D mniam, mniam

ja bym mu nie odmowila:-D:-) tym bardziej ze sama bym takiego rogala wciagnela:tak:

zapraszam, podziele sie z Tobą, ale przyjezdzaj szybko bo własnie biore sie do jedzenia (wczesniej ni było czasu bo ja juz w pracy po L4:angry:)

kurde aaga za pozno przeczytalam:sorry2: innym razem napewno przyjade:-)

cos krotkie to twoje zwolnienie bylo??czy to ten czas tak szybko leci?

nie takie krotkie bo tydzień, a nawet 8 dni, ale sie przyzwyczaiłam do siedzenia w domku i do pracy dzisiaj isc sie nie chciało bardzo

Tika no to powodzenia w ćwiczeniach :tak: Mi Paweł kupił w październiku lub w listopadzie rowerek stacjonarny składany ..........................i służy jako zabawka dla dzieci :-p:laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

meridia od lekarza na receptę..........trzeb a zrobić badania by je brać mieć serce ok i ciśnienie w normie

Mój mąż też to bierze i w ciągu trzech miesięcy schudł już 5 kg. Natomiast szwagierka zrzuciła na tym 12 kg, a szwagier 8. Ale U każdego waga obniża się w innym tempie. A faktycznie trzeba mieć dobre ciśnienie i zdrowe serducho by te tabletki jeść.

Tynka gratuluję zrzucenia "trochę" siebie :-D:rofl2:;-)

Ja się zastanawiam czy nie iść na rollerbody :dry:

Monika ja mam w planie zrzucenia 20 kg :tak:.........właśnie jestem na półmetku :dry: no ale mam czas do czerwca bo cały lipiec zostawiam sobie na szukanie sukienki na ślub siostry :tak: na swoim wyglądałam jak kuleczka więc teraz przynajmniej będę laska ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Tika no to powodzenia w ćwiczeniach :tak: Mi Paweł kupił w październiku lub w listopadzie rowerek stacjonarny składany ..........................i służy jako zabawka dla dzieci :-p:laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Tynka ... dziękuję :-). Na aerobiku było super, choć po 30 minutach pytałam sama siebie ... co ja tu w ogóle robię??? ... i za jakie grzechy??? :sorry2::-D:-D:-D .... ale podobało mi się i będę chodzić 2 x w tygodniu :tak:.
Rowerek stacjonarny rdzewiał natomiast u nas na balkonie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, aż go wynieśliśmy do zsypu :blink::-p

Trzymam kciuki za Twój plan odchudzania :tak: i żebyś olśniła wszystkich na ślubie siostry :-):tak:.

Do góry