reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
xmamuska moze i pierwsze dni ciezko ale za to jakie efekty pozniej!! dobry pomysl z ta bluzeczka bo bedzie cie motywowac:tak::tak:
trzymam kciuki za cala nasza vitalowa trojeczke a tak z ciekawosci ile kosztuje ta dietke bo nawet nie bylam na tej stronie??

no ja wykupilam tylko cwiczenia jak narazie, bo jeszcze mieszkamy z moimi starymi a w takim przypadku dieta wykluczona bo pichcic dla nich musze :-) ale juz za okolo 3 tygodnie idziemy na swoje to wtedy sie skusze na diete :-) narazie ciekawa jestem tego planu treningowego :-) Abejka daj no luknac na ta diete, albo przeslij mi mailem :-) buzka!! no i gratuluje zrzucenia tych paru kg :-)

Od jutra dietka
Śniadanie
Bułka z dżemem brzoskwiniowym, Herbata bez cukru, Mandarynki, Kefir 2% tłuszczu

Obiad
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką, Kasza jaglana, Woda niegazowana

Przekąska
Banan, Woda niegazowana

Kolacja
Bułka z szynką wieprzową, Herbata bez cukru, Kefir 2% tłuszczu

Podsumowanie wartości odżywczych dnia:
Kaloryczność: 2375 kcal
Węglowodany: 364 g
Białka: 88 g
Tłuszcz: 60 g

Myśle że nie jest źle:no: z całego zestawienia na tydzień wymieniłam tylko dwa dania
1 szpinak z sosem smietanowym - obiad
koktajl pomidorowy bleeeee

tylko zastanawia mnie dlaczego mam ponad 2tyś kalori dziennie a Abekja troszke wiecej ni 1 tyś:dry:

Najgorsze jest to że dopadła mnie grypa i sie potwornie czuje, boli mnie kazda kosteczka,gardło WSZYTSKO WSZYSTKO .... i mam juz stan podgorączkowy 37,6 %:-( UMIERAM............

Agatka nie wiem, jak masz jakies pytania to napisz do dietetyka, one odpisuja. Na moj rozum to masz wyzsza wartosc kaloryczna bo z pomiarow wynika, ze masz wieksze zapotrzebowanie dzienne.
Stad widac, ze te diety sa przygotowywane indywidualnie.

Wracaj do zdrowia, zrob sobie herbate z duza iloscia cytryny i miodu. Jutro wstaniesz jak nowa

xmama trzymam kciuki zeby grypa przepszla bokiem(bo przy takiej corobie moze byc ciezko myslec o odchudzaniu:dry:) ale z tego co napisalas to masz calkiem pyszne jedzinko:-)

trzymam kciuki!!

no no no ale tu akcja wiosenna wre! Pracujcie dziewczynki dzielnie, chętnie się przyjrzę efektom i może też skuszę się na vitalę;-)?

Abejka- naprawdę dużo spadłaś, jestem pełna podziwu- serio!!!

Tylko pamiętajcie, żeby nie przedobrzyć, bo jak tak dalej pójdzie, to niedługo puste portki będą begać:-D- nie no, chyba głupi żart....

reklama
Do góry