reklama
Elma
Małgosia
Antosiowa nie masz sie co martwic ze zostaniesz sama jak znam zycie to za rok o tej porze polowa z nas bedzie sie znowu odchudzac
Mam nadzieję że za rok będę w ciąży i nie będę się musiała odchudzać
K
konto usuniete
Gość
Lorien jeszcze wczoraj bym je z checia przyjela ale biorac pod uwage ilosc jedzenia jaka mama wpycha we mnie od powrotu ze szpitala to zaraz bede wygladala jakbym tez oczekiwala dzidziusia:-):-):-)
K
konto usuniete
Gość
Lorien nie martw sie dasz rade!! zaraz wiosna-lato wiecej spacerkow, napewno choc troche zleci!!
a jak nie to bierz ta diete co Abejka!! u niej idzie super moze i u ciebie bedzie przelom??:-)
w kazdym razie trzymam kciuki;-)
a jak nie to bierz ta diete co Abejka!! u niej idzie super moze i u ciebie bedzie przelom??:-)
w kazdym razie trzymam kciuki;-)
Właśnie wykupiłam sobie abonament na Vitali, wziełam samą dietkę, bo ćwicze zawsze coś tam w domku pozatym zawsze Abejka może mi coś podpowiedzieć Ale sie ciesze juz niemoge sie doczekac niedzieli,ciekawe co mi tam wymysla W niedziele maja przyslac na maila to wam sie pochwale
Abejka Kochana mam nadzieje że bede chudła tak jak ty kobito:-)
Byłam dziś na zakopach z mezem i kupilam sobie zajebiaszcza zolta bluzeczke w orsay,troszke ciasna ale to dlatego ze przeciesz bede chudla
Byłam dziś na zakopach z mezem i kupilam sobie zajebiaszcza zolta bluzeczke w orsay,troszke ciasna ale to dlatego ze przeciesz bede chudla
A
ania_zywa
Gość
A mi w przeciągu ostatnich dni aż 2 osoby powiedziały "Ania, ale Ty schudłaś". Na wadze tego nie widać niestety, bo aż wlazłam dzisiaj.
Xmamuska ja tez wykupilam i tez zaczynam od poniedzialku takze bedziemy to robic razem trzymaj za mnie kciuki zebym wytrwala.:-):-):-)Właśnie wykupiłam sobie abonament na Vitali, wziełam samą dietkę, bo ćwicze zawsze coś tam w domku pozatym zawsze Abejka może mi coś podpowiedzieć Ale sie ciesze juz niemoge sie doczekac niedzieli,ciekawe co mi tam wymysla W niedziele maja przyslac na maila to wam sie pochwale
Xmamuska ja tez wykupilam i tez zaczynam od poniedzialku takze bedziemy to robic razem trzymaj za mnie kciuki zebym wytrwala.:-):-):-)
No to super bedzie na 3 z dietką z Vitali :-)
Będziemy się wspierać, a bedzie cieżko tak myśle że te pierwsze dni napewno
reklama
Podziel się: