reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Abejka ... to był strzał w dziesiątkę Super
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Ewciu SUPER.. i gratuluje odwagi.
Ja chyba do konca zycia bede nosila taka sama fryze.
Ja chyba do konca zycia bede nosila taka sama fryze.
Elma
Małgosia
SOOPER FRYZ!!!!!!!!!!!!!! Bardzo ci w niej ładnie!!!!
wiecie co ,od poniedzialku startuje z dieta-bedzie zupa przez 2 tygodnie,i tylko zupa
niby "im wiecej zjesz tym wiecej chudniesz"...zobaczymy
mam 4kg do zrzucenia i nie umiem na siebie patrzecbrakuje mi motywacji zeby cwiczyc i jestem zla sama na siebie
trzymajcie kciukasy zebym wytrzymala ,no i zeby te 4 kg poszly w niepamiec
niby "im wiecej zjesz tym wiecej chudniesz"...zobaczymy
mam 4kg do zrzucenia i nie umiem na siebie patrzecbrakuje mi motywacji zeby cwiczyc i jestem zla sama na siebie
trzymajcie kciukasy zebym wytrzymala ,no i zeby te 4 kg poszly w niepamiec
T
tynka
Gość
Maja czyzby zupa kapusciana????????????????? Jesli tak to ja na tym schudlam po 3 dniach juz 3 kg.............. ale powiem ci jedno...................chudlam dlatego ze nie moglam patrzec juz na te zupe;-)
A no i ja po niej nie mialam zadnych dolegliwosc a moja saisadke streasznie brzuch bolal i glowa ...........musiala przerwac diete:-(
No to trzymamy kciuki by sie udalo
A no i ja po niej nie mialam zadnych dolegliwosc a moja saisadke streasznie brzuch bolal i glowa ...........musiala przerwac diete:-(
No to trzymamy kciuki by sie udalo
Maju Powodzenia
A ja chodzę na Pilatesa. Nie wiem czego to zasługa: Pilatesa czy cudnego kosmetyku, ale już widzę lepszą skórę u siebie i mniejszą ilość celulitu A zrzuciłam 1,5 kg ale to zasługa grypy jelitowej ;-) Chociaż na coś się przydała
A ja chodzę na Pilatesa. Nie wiem czego to zasługa: Pilatesa czy cudnego kosmetyku, ale już widzę lepszą skórę u siebie i mniejszą ilość celulitu A zrzuciłam 1,5 kg ale to zasługa grypy jelitowej ;-) Chociaż na coś się przydała
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Maja ... od poniedziałku trzymam mocno, mocno kciukaski :-), no i informuj nas o osiągnięciach i samopoczuciu na bieżąco
Podziel się: