reklama
T
tynka
Gość
No wiec jestem juz po wizycie i powiem wam tak dla etgo doktora to dalabym sie zywcem pociac gdybym byla wolna oczywiscie ;-) oczywiscie mi naslodzil z e wygladam mlodziutko i nie mozliwe ze mam 2 dzieci no i powiedzial ze jeszcze mozemy poczekac i nie musze cie ciac bo duzy kamien nie ejst taki starszny jak amle a ja mam duzy...........no i powiedzialz e jest taka teoria ze jak pozostawiony duzy kamien moze powodowac raka ale medycy sie juz z tego wycofuja wiec decyzje zostawia mnie
T
tynka
Gość
Oszalalas??????????????????????? w zyciu dobrowolnie nie pojde poczekam az dostane jakis atak
A poza tym boje sie ze Pawel sobie nie poradzi sam z dziewczynkami to w sumie trzy dni musze takw szytsko sobie zaplanowac by moja mama miala urlop bo tesciowa jak zwykle wypnie sie tylkiem na na nas.................... no i poza tym waga juz mam kupiony rowerek w poniedzialek jedzimy go odebrac i bede cwiczyc cwiczyc cwiczyc
A poza tym boje sie ze Pawel sobie nie poradzi sam z dziewczynkami to w sumie trzy dni musze takw szytsko sobie zaplanowac by moja mama miala urlop bo tesciowa jak zwykle wypnie sie tylkiem na na nas.................... no i poza tym waga juz mam kupiony rowerek w poniedzialek jedzimy go odebrac i bede cwiczyc cwiczyc cwiczyc
Tynka Przyda ię twojemu mężowi trochę czasu sam na sam z córciami Uważam, że każdemu facetowi dobrze zrobi bycie trzochę samemu z własnym dzieckiem, bo wtedy bardziej docenią to co my robimy na co dzień ;-) Ale masz rację, taka nieobecność wymaga jednak dobrego planu działania domowników. Ja jednak bym nie czekała na jakiś atak, bo po cholerkę ci dodatkowy ból i cierpienie? Zaplanuj wszystko, ściągnij mamę i heja do szpitala, w rączki przystojnego lekarza ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dostalam sms od Mai ze Domis ma bakterie w nerkach.. ufff..... a taks ie balismy ze to bialaczka :-(
T
tynka
Gość
Karla no to z gorki Dominis nawcina sie troszke lekow i bezie dobrze;-)
Monika ja wole poczekac .......... po pierwsze moja mama nie ma juz urlopu a po drugie Pawel zapisal sie WRESZCIE na kurs prawa jazdy i chce by go skonczyl .
Rowerek juz zlozony stoi w duzym pokoju juz troszke na nim jezdzilam i musze wam powiedziec ze jest fajnie
Monika ja wole poczekac .......... po pierwsze moja mama nie ma juz urlopu a po drugie Pawel zapisal sie WRESZCIE na kurs prawa jazdy i chce by go skonczyl .
Rowerek juz zlozony stoi w duzym pokoju juz troszke na nim jezdzilam i musze wam powiedziec ze jest fajnie
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Abejka .... czekamy niecierpliwie na tą Twoją ekstrawagancję
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no no Ewa juz sie nie moge doczekac tego zdjecia :-)
Podziel się: