reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Karlam Jak będziesz coś wiedzieć co jest z Dominisiem to daj nam znać. Sama się tym dzieciątkiem zmartwiłam, choć go nie znam.

Tynka Czekamy na wieści od ciebie :tak:

reklama
No wiec jestem juz po wizycie i powiem wam tak dla etgo doktora to dalabym sie zywcem pociac gdybym byla wolna oczywiscie ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: oczywiscie mi naslodzil z e wygladam mlodziutko i nie mozliwe ze mam 2 dzieci:-p no i powiedzial ze jeszcze mozemy poczekac i nie musze cie ciac bo duzy kamien nie ejst taki starszny jak amle a ja mam duzy...........no i powiedzialz e jest taka teoria ze jak pozostawiony duzy kamien moze powodowac raka ale medycy sie juz z tego wycofuja wiec decyzje zostawia mnie:cool2:

Tynka Taki przystojniak z tego lekarza :szok::-D To może ja też pójdę? ;-) A tak na serio, to co postanowiłaś - idziesz pod nóż czy nie?

Oszalalas??????????????????????? :rofl2::happy2::-D:-D:-D:-D w zyciu dobrowolnie nie pojde:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D poczekam az dostane jakis atak:sorry2:
A poza tym boje sie ze Pawel sobie nie poradzi sam z dziewczynkami to w sumie trzy dni musze takw szytsko sobie zaplanowac by moja mama miala urlop bo tesciowa jak zwykle wypnie sie tylkiem na na nas.................... no i poza tym waga juz mam kupiony rowerek w poniedzialek jedzimy go odebrac i bede cwiczyc cwiczyc cwiczyc:cool:

Tynka Przyda ię twojemu mężowi trochę czasu sam na sam z córciami :tak: Uważam, że każdemu facetowi dobrze zrobi bycie trzochę samemu z własnym dzieckiem, bo wtedy bardziej docenią to co my robimy na co dzień ;-):-D Ale masz rację, taka nieobecność wymaga jednak dobrego planu działania domowników. Ja jednak bym nie czekała na jakiś atak, bo po cholerkę ci dodatkowy ból i cierpienie? Zaplanuj wszystko, ściągnij mamę i heja do szpitala, w rączki przystojnego lekarza ;-):-D:rofl2:

Karla no to z gorki:tak: Dominis nawcina sie troszke lekow i bezie dobrze;-)
Monika ja wole poczekac .......... po pierwsze moja mama nie ma juz urlopu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a po drugie Pawel zapisal sie WRESZCIE na kurs prawa jazdy i chce by go skonczyl:-p .
Rowerek juz zlozony stoi w duzym pokoju juz troszke na nim jezdzilam i musze wam powiedziec ze jest fajnie:tak:

wiecie co... zrobiłam sobie dzis nowa, dosc ekstrawagancka fruyzure :-) wymagało to nielada odwagi, ale jestem zadowolona z efektów :-) jutro sie sfotografuje bo dzis juz padam na kły.. :-)

reklama
Do góry