reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Maja czyzby zupa kapusciana????????????????? Jesli tak to ja na tym schudlam po 3 dniach juz 3 kg.............. ale powiem ci jedno...................chudlam dlatego ze nie moglam patrzec juz na te zupe;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A no i ja po niej nie mialam zadnych dolegliwosc a moja saisadke streasznie brzuch bolal i glowa ...........musiala przerwac diete:eek::-(
No to trzymamy kciuki by sie udalo :tak:
kurde mam nadzieje ze mi nic nie bedzie....tzn.ze schudne...tylko:szok::-D
tak to zupka kapusciana i wlasnie sie gotuje:-p,zamierzam tez pic do tego wode z cytryna i miodem na czczo -ponoc pomaga na sprawy kibelkowe:eek::baffled::-D,no i wezme jakies witaminy zeby nie dostac anemii:eek::sorry::szok:

Maju Powodzenia :tak:

A ja chodzę na Pilatesa. Nie wiem czego to zasługa: Pilatesa czy cudnego kosmetyku, ale już widzę lepszą skórę u siebie i mniejszą ilość celulitu :-D:-D:-D A zrzuciłam 1,5 kg ale to zasługa grypy jelitowej ;-) Chociaż na coś się przydała :-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziekuje...1,5kg....zawsze cos:-D:tak:;-)

Maja ... od poniedziałku trzymam mocno, mocno kciukaski :-):tak::tak:, no i informuj nas o osiągnięciach i samopoczuciu na bieżąco :tak:
dziekuje,naturalnie bede ....jak nie zaslabne:-D

reklama
PROSZE PROSZE TUTAJ DZIEWCZYNKI GLUBIA KILOGRAMY A MNIE ICH PRZYBYWA:-D:-D:-DNA PIERWSZEJ WIZYCIE U GINKI WAZYLAM 64 KG TERAZ W PIATEK IDE NA KONTROL TO CIEKAWE ILE MNIE PRZYBYLO:-p

WItam Was gorąco. Wszystkie nowe stycznióweczki również.
Teraz będę tu częściej :)
Karola kochana i ma przybywać :tak:;-)
Mam do Was nietypowe pytanko
czy któraś z Was nie miała jeszcze okresu? od czasu ciąży? i czy dalej karmicie. Napiszcie mi proszę bo kurcze chyba to już trochu za długo u mnie trwa :zawstydzona/y:

Elma, mi je wczoraj przysłali i kręciłam pierwszy raz wczoraj 14 min (kręci się super) - dzisiaj moja droga mam sińce na biodrach...cholernie się potłukłam...chciałam zarazić was nowym wynalazkiem , a teraz nie wiem czy to jest dobry pomysł...:confused::baffled:....chyba poszukam zwykłego...

siniaki:szok:
no to nie najlepiej. Ja wczoraj rozglądałam się za normalnym, nie masującym i pewnei za jakiś czas kupię:tak:

Elma, mi je wczoraj przysłali i kręciłam pierwszy raz wczoraj 14 min (kręci się super) - dzisiaj moja droga mam sińce na biodrach...cholernie się potłukłam...chciałam zarazić was nowym wynalazkiem , a teraz nie wiem czy to jest dobry pomysł...:confused::baffled:....chyba poszukam zwykłego...

Ja mimo wszystko się skuszę, bo teraz chodzę na elektrostymulację i masaże brzucha i faktycznie efekty są duże ale kasa na to też duża idzie. Siniaków się nie boję (przynajmniej wiadomo że dobrze tłuszczyk rozbija :tak:;-)). A w opisie ostrzegają że mogą się zrobić siniaki i otarcia.
Duże jest to koło?? Podają wymiary ale mogę sobie tylko wyobrażać a ty już wypróbowałaś. Dobrze się kręci? Nie spada? Jest dosyć ciężkie?

KAMILALA A TY CO SOBIE MYSLISZ ZE TAK SOBIE DO ANS WPADNIESZ POWIESZ REAKTYWACJA TEMATU I JUZ!!!!!!!!!!!!!;-):wściekła/y:
TY SIE TLUMACZ GDZIE SIE PODZIEWALAS SZYBKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Tynka, kochana, ale ja sercem jestem zawsze z wami....podglądam regularnie....co tu się tłumaczyć...oby nie skłamać- nic mnie nie tłumaczy poza porządkiem w domu:-p- ale obiecuję - będę aktywniejsza:tak:

Elma, ja mam naprawdę centralne sińce i ja już nie kręcę. Ja chodze na drenaż limfatyczny - i polecam, ale calego brzucha nie wessie...ja jestem już po 9 zabiegach i może jak bym zrobiła drugie tyle to by było super- ale kasa duża...teraz to myślę , ze po nowym roku pójde na roll masaż, jest tańszy o wiele...
Te koło ma 110 średnicy, waży chyba z 1,69 kg, jest w przekroju szerokie a nie okrągłe...trzyma sie ekstra i kręci też super , nie spada, jest stabilne, jakby można było wyjąć te kulki to bym dalej kręciła...ale tak mnie boli, że nie mogę się dotknąć!!!
Ja będe je sprzedawać na allegro Elma, jakbym była świnia, to bym ci sprzedała taniej, ale uwierz, będziesz żałować i kląć na mnie potem. Ja jak te sprzedam to kupię takie duże dla dorosłych ale bez tego pioruńskiego "masażu".

Do góry