reklama
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Evi-s Jane to bardzo dobry wózek, ja wcześniej chciałam go kupić z fotelikami matrix, ale przekonał mnie bardziej zoom, bo ma większe gondole
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Aga Natalia - Widzę że u Ciebie już niedaleko do końca ciąży. Moja córeczka też od chłopców jest starsza 2latka, 9 miesięcy i 2 tygodnie.
Co do wózków - chciałam się pochwalić nowym nabytkiem dla moich chłopców. Wózek mamas&papas aria twin. Już miałam dosyć męczarni z Malarenem Twin Techno i zamieniliśy na taki. Prowadzi się lekko, ma duże i głębokie siedziska, jedyny mankament to brak kieszonki z tyłu na budce. Ma za to duży "bagażnik".
Pozdrawiam
Co do wózków - chciałam się pochwalić nowym nabytkiem dla moich chłopców. Wózek mamas&papas aria twin. Już miałam dosyć męczarni z Malarenem Twin Techno i zamieniliśy na taki. Prowadzi się lekko, ma duże i głębokie siedziska, jedyny mankament to brak kieszonki z tyłu na budce. Ma za to duży "bagażnik".
Pozdrawiam
matka_polki
Zaciekawiona BB
A propos wypowiedzi kluski i burej (dopisuję, bo zapomniałam dać "cytuj")
Moja przyjaciólka - mama 3 letnich bliźniaczek - mówi dokładnie to samo. Lepiej kupić wózek, gdzie dzieci siedzą jedno za drugim. Jest to praktyczniejsze dla dzieci i dla rodziców, bo wszędzie się tym wózkiem wjedzie, nawet gdy jest wąskie przejście. A jak masz wózek, gdzie dzieci siedza obok siebie, to musisz szukać baardzo szerokich drzwi Ona miała wózek od jane, tylko już nie pamiętam, jak się nazywał, chyba twin two i bardzo sobie chwaliła.
Moja przyjaciólka - mama 3 letnich bliźniaczek - mówi dokładnie to samo. Lepiej kupić wózek, gdzie dzieci siedzą jedno za drugim. Jest to praktyczniejsze dla dzieci i dla rodziców, bo wszędzie się tym wózkiem wjedzie, nawet gdy jest wąskie przejście. A jak masz wózek, gdzie dzieci siedza obok siebie, to musisz szukać baardzo szerokich drzwi Ona miała wózek od jane, tylko już nie pamiętam, jak się nazywał, chyba twin two i bardzo sobie chwaliła.
Ostatnia edycja:
posiadaczki zooma czy sądzicie ze taki wózek nadaje się dla dzieci rok po roku? różnica 15 miesięcy. czy te kubełkowe foteliki są wygodne?
zastanawiam się nad zoomem albo peg perego duette sw... co polecacie? na co zwrócić największa uwagę? i jakie minusy ma zoom?
zastanawiam się nad zoomem albo peg perego duette sw... co polecacie? na co zwrócić największa uwagę? i jakie minusy ma zoom?
mamablizniaczek
Aktywna w BB
Moja przyjaciólka - mama 3 letnich bliźniaczek - mówi dokładnie to samo. Lepiej kupić wózek, gdzie dzieci siedzą jedno za drugim. Jest to praktyczniejsze dla dzieci i dla rodziców, bo wszędzie się tym wózkiem wjedzie, nawet gdy jest wąskie przejście. A jak masz wózek, gdzie dzieci siedza obok siebie, to musisz szukać baardzo szerokich drzwi .
a ja sie nie zgodze z ta wypowiedzia, przez ponad rok uzywałam wózek jeden obok drugiego i nigdy sie nie zdarzyło abym sie gdzies nie zmiesciła (przychodnia, markety, basen). wozek ma 80 cm i to jest standard, wszystkie drzwi maja taka szerokosc, nie ma problemu aby sie zmiescic
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Wózek jeden za drugim jest moim zdaniem dobry dla dzieci do pewnego wieku a raczej wagi. Ja miałam zooma i naprawdę jak chłopcy ważyli po 11-12 kg nie lada wysiłku kosztowało mnie "podbicie" go pod krawężnik. teraz znów mam jeden obok drugiego (pierwszy nasz był taki - Implast spider). Mślę że to kwestia indywidualnych preferencji.
mamablizniaczek
Aktywna w BB
Wózek jeden za drugim jest moim zdaniem dobry dla dzieci do pewnego wieku a raczej wagi. Ja miałam zooma i naprawdę jak chłopcy ważyli po 11-12 kg nie lada wysiłku kosztowało mnie "podbicie" go pod krawężnik. teraz znów mam jeden obok drugiego (pierwszy nasz był taki - Implast spider). Mślę że to kwestia indywidualnych preferencji.
to fakt, zdecydowanie łatwiej jest 'podbic' wozek szeroki (niezaleznie ile waza dzieci). Ja mam teraz wozek jeden za drugi i czesto mam z tym problem,
reklama